Η Δούκισσα Νομικού με τα πιο άνετα elevated mules που θα φορέσεις το καλοκαίρι

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Δούκισσα Νομικού με τα πιο άνετα elevated mules που θα φορέσεις το καλοκαίρι

Η Δούκισσα ποζάρει με ένα ζευγάρι λευκά mules, με το πιο ιδιαίτερο τακούνι. Ανακάλυψε τα !

Με μία δροσερή φέτα καρπούζι στο χέρι της η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας μια σειρά από φωτογραφίες στο προσωπικό της Instagram account. Φόρεσε το αγαπημένο της floral καλοκαιρινό φόρεμα, έκατσε αναπαυτικά στην βεράντα της και μας έδειξε τα πιο fashionable mules της σεζόν.

Γενικά γυναίκες και παπούτσια, πάνε μαζί. Είναι το πλέον αγαπημένο μας fashion φετίχ, όμως ο τρόπος που τα αντιμετωπίζουμε έχει σαφώς αλλάξει μετά την καραντίνα. Αυτό σημαίνει ότι ναι μεν συνεχίζουμε να ακολουθούμε και να αγαπάμε την μόδα και τις τάσεις με το ίδιο πάθος, αλλά ο παράγοντας άνεση είναι βασικό προαπαιτούμενα των νέων μας fashion buys.

Έτσι και οι σχεδιαστές, ξεκινώντας από τους κορυφαίους οίκους και luxury brands, άκουσαν το αίτημα της εποχής και διαμόρφωσαν τα νέα trends πάνω στις ανάγκες των σύγχρονων γυναικών. Υπάρχει, όμως μία τάση στα παπούτσια που συνδυάζει την άνεση με τα high heels, αφού η κοινωνική μας ζωή επανήλθε φέτος δυναμικά και όλοι έχουμε διάθεση για εξωστρέφεια και bold outfits.

Αυτά είναι τα bell heels, εκείνα δηλαδή τα παπούτσια που το τακούνι τους ξεκινά πιο λεπτό και καταλήγει να ανοίγει, σε μια τετράγωνη επιφάνεια. Από πρακτικής πλευράς, είναι απόλυτα φυσιολογικό το συγκεκριμένο τακούνι να είναι πιο άνετο, μιας και η μεγάλη του επιφάνεια δημιουργεί την τέλεια βάση στήριξης.

Η Δούκισσα Νομικού με λευκά bell heel mules.

Η Δούκισσα επέλεξε το τέλειο λευκό ζευγάρι mules με ενημερωμένα bell heels, σε λευκό χρώμα, που συνδύασε με το floral summer φόρεμα της. Είναι η πιο φρέσκια εκδοχή σε mules που μπορείς να βάλεις σήμερα στην ντουλάπα σου, αλλά και η πιο βολική, αφού ένα λευκό παπούτσι μπορεί να συνοδεύσει σχεδόν όλα τα outfits της ντουλάπας σου.

https://www.instagram.com/p/Cei4zhXjvBw

Και από άποψη άνεσης τα bell heeled mules είναι ότι πιο βολικό και comfort θα μπορέσεις να βρεις ανάμεσα στα high heels της φετινής σεζόν. Ταιριάζουν ιδανικά με φορέματα και mini φούστες, ενώ τα παντελόνια δεν είναι ο καλύτερος τους φίλος, εκτός και να επιλέξεις ένα cropped item, που τελειώνει στον αστράγαλο.