Zebra print: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λέει ναι στο πιο cool print της σεζόν- Εσύ;

Ναταλία Κατσακιώρη
Zebra print: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λέει ναι στο πιο cool print της σεζόν- Εσύ;

Νόμιζες ότι το zebra print είναι μόνο ασπρόμαυρο; Κάνεις λάθος!

Τα prints είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Αυτό σίγουρα το έχεις καταλάβει, αν έχεις ρίξει μία ματιά στα catwalks και τος συλλογές για την άνοιξη/καλοκαίρι του 2022. Florals, ρίγες και γεωμετρικά σχέδια μπλέκονται με έντονα χρώματα και δημιουργούν το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Υπάρχει βέβαια και η διαχρονική επιλογή των animal printed μοτίβων είτε πρόκειται για το κλασικό leopard, είτε για το zebra print. Τα τυπώματα δηλαδή που θυμίζουν το ζωικό βασίλειο. Η αλήθεια είναι πως το zebra print έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με το leopard που είναι σταθερά αγαπημένο στις προτιμήσεις των γυναικών, κυρίως επειδή θεωρείται από πολλές δύσκολο ή ακόμη και κάπως μονότονο με το ασπρόμαυρο χρώμα του.

Αυτό που δεν έχεις, όμως, παρατηρήσει μάλλον, είναι πως τις τελευταίες σεζόν το zebra print έχει πάρει μία νέα πνοή, αλλά και μορφή, χρησιμοποιώντας νέα χρώματα, απροσδόκητα και πρωτότυπα, τα οποία έχουν ανανεώσει την εικόνα που είχες για τα zebra prints.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με ενημερωμένο zebra print.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία νέα φωτογραφία με το τελευταίο outfit που επέλεξε για την καθημερινή, πρωινή εκπομπή της. Ένα matching pyjama set σε zebra print με πράσινο και λευκό χρώμα. Το όλο σετ έχει και έναν ιαπωνικό χαρακτήρα, αφού το top του θυμίζει kimono.

https://www.instagram.com/p/Ce2rq6cDDl2

Η Σταματίνα φρόντισε μάλιστα να ενισχύσει το asian look, μαζεύοντας τα μαλλιά της σε ένα sleek updo. Τα χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα που διάλεξε ήταν απλώς υπέροχα, το ίδιο και η χρυσή αλυσίδα στο λαιμό της, που έδωσαν έναν glam χαρακτήρα σε ένα κατά τα άλλα fun καθημερινό σύνολο. Αέρινο και βολικό το συγκεκριμένο σετάκι είναι ότι πιο χαρούμενο μπορείς να φορέσεις μία ζεστή μέρα στην πόλη, ακόμη και με τα flat πέδιλα σου.