Αυτά είναι τα δύο αγαπημένα ροζ σύνολα της Ελένης Μενεγάκη για το φετινό καλοκαίρι

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτά είναι τα δύο αγαπημένα ροζ σύνολα της Ελένης Μενεγάκη για το φετινό καλοκαίρι

Δύο outfits από την αγαπημένη μας Ελένη, έτσι όπως μόνο εκείνη ξέρει να φοράει το ροζ.

Αν υπάρχει ένα πρόσωπο στην ελληνική τηλεόραση που έχει ταυτίσει τα looks της με το ροζ χρώμα, αυτή είναι σίγουρα η Ελένη Μενεγάκη. Από κραγιόν και μικρές λεπτομέρειες, μέχρι total pink σύνολα, η Ελένη έχει κλέψει δεκάδες φορές τα βλέμματα ποντάροντας στο αγαπημένο της χρώμα.

Φέτος, το ροζ είναι πράγματι το χρώμα της σεζόν, αφού δεν υπήρξε συλλογή, στην οποία να μην πρωταγωνιστεί. Από τα έντονα φούξια του Valentino μέχρι τα pale pink της Chanel, το ροζ είναι το πιο επίκαιρο χρώμα της σεζόν και δικαίως, αφού κολακεύει τις περισσότερες γυναίκες.

Η Ελένη, λοιπόν, μοιράστηκε με τους followers της δύο υπέροχα σύνολα από την εκπομπή της, στα οποία διάλεξε δύο τελείως διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ, κάνοντας stylish συνδυασμούς, που μπορούν να φορεθούν καθημερινά, τόσο στην δουλειά, όσο και στις βόλτες σου στην πόλη.

Make it pink!

Η Ελένη διάλεξε τρεις διαφορετικές εκδοχές του ροζ για τα σύνολα της. Στην πρώτη της εμφάνιση την είδαμε με ένα γλυκό ροζ, που θυμίζει ροδανικί χρώμα, σε pale απόχρωση. Η αγαπημένη παρουσιάστρια συνδύασε το one shoulder φόρεμα της με ένα ζευγάρι metallic, ψηλοτάκουνα πέδιλα με λουράκια και minimal κοσμήματα. Το συγκεκριμένο fit είναι ένα από τα αγαπημένα της Ελένης, αφού συνηθίζει να εντάσσει one shoulder items στα looks της.

https://www.instagram.com/p/Ce5zcizDAv0

Στο δεύτερο της outfit πάντρεψε το φούξια με το κλασικό barbie pink, με απόλυτη επιτυχία. Πιο συγκεκριμένα φόρεσε μία κλασική tailored παντελόνα, με ψηλή μέση μαζί με ένα lingerie cami top, με δαντέλα στο ντεκολτέ. Ένα διαχρονικά αγαπημένο μπλουζάκι, που μπορεί να συνδυαστεί με πολλά bottoms. Το φούξια χρώμα του ήταν αυτό που το έκανε να ξεχωρίζει. Εδώ η Ελένη εμπλούτισε το look με ένα μακρύ κολιέ και μία nude δερμάτινη ζώνη, αποδεικνύοντας πως το ροζ μπορεί να γίνει η βάση για ένα παιχνιδιάρικο σύνολο για το γραφείο.

https://www.instagram.com/p/CeyGE2TL4tp