Marie Chantal και Μαρία Ολυμπία εντυπωσίασαν στο Royal Ascot με τα stylish φορέματα τους

Ναταλία Κατσακιώρη
Marie Chantal και Μαρία Ολυμπία εντυπωσίασαν στο Royal Ascot με τα stylish φορέματα τους

Μαμά και κόρη έκλεψαν τα φλας κατά την τρίτη ημέρα των ιπποδρομιών του Ascot.

Οι βασιλικές ιπποδρομίες έχουν ξεκινήσει εδώ και κάποιες ημέρες, κάνοντας πρεμιέρα την Τρίτη που μας πέρασε, ενώ ολοκληρώνονται σήμερα. Όλα, λοιπόν, τα μέλη των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης βρέθηκαν έστω και για λίγο στο Royal Ascot, παρακολουθώντας τις περιπετειώδεις κούρσες των αλόγων.

Και μπορεί τα βλέμματα των φίλων του αθλήματος να ήταν στραμμένα στις πίστες, ωστόσο ο κόσμος της μόδας περίμενε με αγωνία τα outfits των κυριών, τόσο από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όσο και από τους εκλεκτούς καλεσμένους. Ανάμεσα τους ήταν, φυσικά, και η Marie Chantal με την κόρη της Μαρία Ολυμπία, συνοδευόμενες από τον Παύλο Γλύξμπουργκ.

Η Μαρία Ολυμπία εργάζεται, μάλιστα, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ως μοντέλο, μετρώντας συνεργασίες με κορυφαία περιοδικά και οίκους μόδας, ενώ το Instagram account μετράει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες followers, αφού η ίδια είναι ένα αγαπημένο style icon, με το κάθε της outfit να αποτελεί πρόταση. Η ίδια φυσικά δεν παραλείπει να ανεβάζει υλικό από κάθε της εμφάνιση. Έτσι και αυτή την φορά, την είδαμε να ποζάρει μαζί με τους γονείς τους, σε μία μάλλον χαρούμενη και fun στιγμή τους.

Η Μαρία Ολυμπία με φόρεμα Alessandra Rich.

Ακολουθώντας, όπως φαίνεται τα βήματα της Δούκισσας του Cambridge και μελλοντικής βασίλισσας της Βρετανίας, Kate Middleton, η Μαρία Ολυμπία επέλεξε ένα φόρεμα από την αγαπημένη σχεδιάστρια της Kate, Alessandra Rich, η οποία φημίζεται για τα εξαιρετικά φορέματα της συλλογής της. Η Μαρία Ολυμπία επέλεξε ένα midi λευκό φόρεμα σε romantic style, με μικρά printed λουλούδια, puffy sleeves και χαριτωμένο preppy γιακά, που έδενε με μία μαύρη κορδέλα. Συνδύασε το φόρεμα της με ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα Aquazurra και ένα μαύρο μικρό καπελάκι με βέλο.

undefined

Από την άλλη η μητέρα της Marie Chantal εμφανίστηκε με ένα beige φόρεμα της συλλογή του οίκου Valentino, σε σκούρο beige χρώμα. Το συγκεκριμένο item έχει ιδιαίτερα κομψά μανίκια και ένα δέσιμο στο λαιμό σε ένα είδος turtleneck. Το look ολοκληρώθηκε με ασορτί pointe γόβες, nude καπέλο με λουλούδια και χρυσό clutch bag.

maria-olympia-(2).jpg