Sustainability mood: Η Ευγενία Νιάρχου φόρεσε ξανά στο Ascot το αγαπημένο της λευκό κοστούμι

Ναταλία Κατσακιώρη
Sustainability mood: Η Ευγενία Νιάρχου φόρεσε ξανά στο Ascot το αγαπημένο της λευκό κοστούμι

Η Ευγενία Νιάρχου αποδεικνύει πως ένα αγαπημένο item της ντουλάπας μας μπορεί να φορεθεί ξανά και ξανά.

Πόσες φορές δεν σου έχω μιλήσει για την αξία των διαχρονικών κομματιών της ντουλάπας μας. Πως όλα εκείνα τα ρούχα που είναι κλασικά, ποιοτικά και απόλυτα κομψά είναι στην ουσία εκείνα που θα φορέσεις περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, πιο πολύ από κάθε άλλη τάση και κάθε επίκαιρο κομμάτι, το οποίο θα μπει στη ζωή σου για μία το πολύ δύο σεζόν.

Αυτός είναι και ο ορισμός της βιωσιμότητας αλλά και ο πιο εύκολος τρόπος να μειώσουμε τον καταναλωτισμό μας, όσο αναφορά τα προϊόντα fashion, αφού όταν αποκτάς ένα καλοραμμένο, quality piece, τότε θα δεις ότι θα μπει σχεδόν αυτόματα στη λίστα με τα πιο αγαπημένα και πολυφορεμένα σου κομμάτια.

Στο ίδιο φαίνεται να είναι και η Ευγενία Νιάρχου, μία γυναίκα με χαρακτηριστικό στυλ και άψογες επιλογές, η οποία δεν φοβάται να εμφανιστεί ξανά και ξανά με το ίδιο outfit, ακολουθώντας την τάση που έχουν ήδη υιοθετήσει πολλές stars του Hollywood, αλλά και η ίδια η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, να αξιοποιούν δηλαδή ένα παλιότερο look τους.

Το λευκό κοστούμι είναι ένα διαχρονικό passe partout.

Η Ευγενία Νιάρχου εμφανίστηκε με το ίδιο λευκό κοστούμι μέσα σε λίγες μέρες, σε δύο διαφορετικές περιστάσεις, αποδεικνύοντας ότι το white power suit είναι μία σταθερά του elegant style. Πρόκειται για ένα κοστούμι στο χρώμα της κρέμας από το brans RACIL, με ψηλόμεσο tailored παντελόνι με τσάκιση, που στενεύει κάτω, και ένα κλασικό σακάκι με ανδρικό boxy κόψιμο και ολόλευκα πέτα, που κάνουν τη διαφορά. cropped tank top, μαύρες γόβες, μαύρη ζώνη και ένα ενημερωμένο layering από κοσμήματα.

https://www.instagram.com/p/Cel7y8nsaTx

Το ίδιο μάλιστα λευκό κοστούμι χρησιμοποίησε και για την εμφάνιση της στις ιπποδρομίες του Ascot, όπου το συνδύασε με ένα κανονικό full length λευκό top αυτή τη φορά, την ίδια μαύρη ζώνη, μαύρα γυαλιά ηλίου και ένα ψάθινο μεγάλο καπέλο, αντί των κλασικών βρετανικών hand made καπέλων που βλέπουμε συνήθως στις ιπποδρομίες. Ένα outfit που έσπασε τα συνηθισμένα, σε ένα κατά τα άλλα πολύ συγκεκριμένο γεγονός με αυστηρό dress code.

https://www.instagram.com/p/CfCHj0ZMRY4

Προσωπικά λάτρεψα το ανδρόγυνο all time classic σύνολο της Ευγενίας Νιάρχου, που αξιοποίησε ένα διαχρονικά συμβολικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας, το λευκό κοστούμι, φέρνοντας το στο σήμερα, κάνοντας το απόλυτα σύγχρονο και δυναμικό.