Τα looks της Sienna Miller στο Glastonbury festival δεν απογοητεύουν ποτέ- Η επιτομή του boho chic

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα looks της Sienna Miller στο Glastonbury festival δεν απογοητεύουν ποτέ- Η επιτομή του boho chic

Δύο εμφανίσεις με casual αέρα, έτσι όπως μόνο η Sienna ξέρει να δημιουργεί.

Όσα χρόνια και να περάσουν, όλες οι fashion lovers της ηλικίας μου θα έχουν στο μυαλό τους όλα εκείνα τα stylish girls που αποτελούσαν το απόλυτο inspo για εμάς την δεκαετία του 2000. Ανάμεσα τους και η Sienna Miller, που μέσα στα 00s έγινε γνωστή από τις ταινίες που πρωταγωνίστησε, αλλά και λόγω της θυελλώδους σχέσης της με τον Jude Law, φυσικά. Οι δυο τους ήταν οι νέοι «Kate Moss και Johnny Depp», αντικαθιστώντας κατά κάποιο τρόπο το πιο cool ζευγάρι των 90s. Μέσα από τους φωτογραφίες τους, τις οποίες οι paparazzi τραβούσαν με μανία, η Sienna αναδείχθηκε ως το απόλυτο style icon με την effortless cool αισθητική της να παντρεύεται τέλεια με το preppy look μίας Λονδρέζας.

Η Sienna είναι master του boho-chic style. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να λείπει από το Glastonbury Festival, ειδικά φέτος, που το γνωστό μουσικό φεστιβάλ επιστρέφει μετά από δύο χρόνια απουσίας. Η Sienna είναι μία από τις πιο κλασικές παρουσίες στα stages του Glastonbury μαζί με την Kate Moss και την Alexa Chung, που έχει αφήσει το στίγμα της στα καλύτερα outfits του φεστιβάλ.

Η Sienna Miller έκανε δύο διαφορετικά looks το Glastonbury Festival.

Την Παρασκευή η αγαπημένη ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα κόκκινο, maxi τύπου summer παλτό με μαύρες ρίγες και ασορτί σχεδόν stripped παντελόνι σε λευκό, μαύρο και κόκκινο. Το συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα μποτάκια Dear Frances, γυαλιά ηλίου από το Mango και ένα chain necklace του οίκου Chanel. Το απόλυτο mix and match από τη Sienna Miller, που για ακόμη μία φορά έμπλεξε designer pieces με άλλα mainstream οικονομικά κομμάτια της ντουλάπας της.

Glastonbury Festival 2022 - Day Three

Photo: Getty/Wire Images

Αργότερα μέσα στην ίδια μέρα η Sienna έκανε και ένα δεύτερο outfit, συνδυάζοντας τα ίδια παπούτσια και γυαλιά ηλίου με ένα mini φόρεμα από το Mango σε minimal γραμμή και καφέ σκούρο χρώμα, της σοκολάτας. Χρυσά κοσμήματα συμπλήρωσαν άψογα το υπόλοιπο outfit και έδωσαν ένα διακριτικό touch of glam. H Sienna εξακολουθεί να είναι η βασίλισσα του Glastonbury, indeed!

Celebrity Sightings At Glastonbury 2022

Photo by Mark Boland/Getty Images