Σοφία Καρβέλα: Με total φούξια outfit έκανε άλλη μία εμφάνιση- πρόταση

Ναταλία Κατσακιώρη
Σοφία Καρβέλα: Με total φούξια outfit έκανε άλλη μία εμφάνιση- πρόταση

Το χρώμα star της σεζόν σε μία εμφάνιση ιδανική για τις βραδινές μας εξόδους.

Μία σεζόν που το mood είναι ένα: το χρώμα. Εννοούμε, φυσικά, το fashion mood, αφού φέτος είναι το καλοκαίρι των χρωμάτων, το έχουμε πει χιλιάδες φορές. Έτσι και τα φορέματα του καλοκαιριού έχουν γίνει τα πιο fun και πολύχρωμα από ποτέ. Σε αέρινες γραμμές είναι εδώ για να βάλουν χαρά και ξεγνοιασιά στα summer nights στην πόλη.

Η Σοφία Καρβέλα είναι η αλήθεια πως δεν έχει υπάρξει αυτό που λέμε υπέρμαχος των χρωμάτων, αφού συγκαταλέγεται σε αυτές τις γυναίκες που διαχρονικά αγαπούν τη basic παλέτα. Λευκό, μαύρο, μπλε, beige, γκρι είναι τα συνηθισμένα χρώματα που θα δεις στο Instagram account της, όπου φροντίζει να μας δίνει μία γεύση από το πάντα ενημερωμένο νεοϋορκέζικο style της. Τα κλασικά σχέδια και οι αποχρώσεις κυριαρχούν στα looks που προτιμά τόσο καθημερινά, όσο και στις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις.

Αυτό το καλοκαίρι φαίνεται, όμως, να είναι διαφορετικό για όλους, αφού ακόμη και μία basic lover, σαν τη Σοφία, ενέδωσε στη μαγεία των χρωμάτων, βάζοντας τα πιο colorful φορέματα στη ζωή της. Το tie dye mini φόρεμα της, το κατακόκκινο maxi kaftan dress και το φούξια αέρινο dress που επέλεξε τις προάλλες το επιβεβαιώνουν.

Total φούξια: To θεωρείς υπερβολικό;

Αν είναι κάνεις κάτι, τότε κάνε το all the way. Σε αυτό φαίνεται να συμφωνεί και η Σοφία Καρβέλα που δεν επέλεξε απλώς ένα φούξια φόρεμα, αλλά δημιούργησε ένα ολόκληρο total φούξια outfit, που είναι το τέλειο look καλεσμένης σε γάμο ή βάφτιση.

https://www.instagram.com/p/Ce2AwM4ucTC

Πιο συγκεκριμένα η Σοφία επέλεξε ένα maxi φόρεμα από το brand Alice + Olivia, με plisse αέρινη φούστα με glittery λεπτομέρειες και λεπτές τιράντες τύπου spaghetti, ενώ η ζώνη που δένει στη μέση έδωσε extra κίνηση. Η Σοφία το συνδύασε με μία basket bag σε bold φούξια με φτερά, φούξια γυαλιά ηλίου και χρυσά κοσμήματα που μας θύμισαν κάτι από το signature minimal style της.