Ombre ρούχα ; Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με μία κομψή φούστα σου δείχνει πώς να υιοθετήσεις την τάση

Ναταλία Κατσακιώρη
Ombre ρούχα ; Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με μία κομψή φούστα σου δείχνει πώς να υιοθετήσεις την τάση

Μία φούστα στα πιο fashionable χρώματα της σεζόν.

Είναι μερικές τάσεις που περνάνε από το beauty, στη μόδα, αλλά και το αντίστροφο και μας δείχνουν ότι κάποια trends μπορούν να αξιοποιηθούν παντού. Ένα από αυτά είναι και το περίφημο ombre look. Αυτή η χρωματική διαβάθμιση από το πιο σκούρο χρώμα στο ανοιχτό. Χρώματα «συγγενικά», που ανοίγουν μπροστά στα μάτια μας μία ολόκληρη παλέτα, δίνοντας την αίσθηση ενός πινέλου, που πέρασε και άφησε το χρώμα να ξεβάψει σιγά- σιγά.

Το είδαμε πριν αρκετά χρόνια στα hair trends και μέχρι και σήμερα έχει γίνει ένα από τα πλέον αγαπημένα γυναικεία hair looks, πρωταγωνιστώντας σταθερά έκτοτε στα βαψίματα μαλλιών. Από εκεί πέρασε στο μακιγιάζ με τα χείλη αλλά και τα μάτια μας να χρησιμοποιούν αυτό το πολύ ενδιαφέρον εφέ. Στη συνέχεια σειρά είχαν τα μανικιούρ, με τα ombre νύχια να είναι μία τάση εξίσου αγαπημένη και για τα κορίτσια που καταφέρνουν να διατηρούν τα νύχια τους μακριά.

Έτσι, λοιπόν, και τα αγαπημένα κομμάτια της ντουλάπας μας έχουν υιοθετήσει αυτό το color trend, με μεγάλη θα λέγαμε επιτυχία, χρησιμοποιώντας τα πιο όμορφα χρώματα σε φορέματα, φούστες και παντελόνια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με φούστα σε ombre style.

Ένα από τα τελευταία looks της Σταματίνας Τσιμτσιλή, έτσι όπως το είδαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είχε ως κεντρικό κομμάτι μία υπέροχη midi, second skin φούστα, με κρόσσια στο τελείωμα. Τα χρώματα που έχει ξεκινάνε από σκούρο καφέ, περνάνε στο ζεστό πορτοκαλί και καταλήγουν στο beige.

Από πάνω μάλιστα η αγαπημένη παρουσιάστρια επέλεξε να το συνδυάσει με ένα τολμηρό printed πουκάμισο σε πορτοκαλί αποχρώσεις, το οποίο και έδεσε στη μέση με κόμπο. Όσο για τα παπούτσια της; Μας έδωσε δύο επιλογές: μία λήψη με ένα ζευγάρι beige mules και μία ακόμη, επίσης με mules, αλλά αυτή τη φορά σε λαμπερό μοβ.

https://www.instagram.com/p/CfLfuMlDRij