Η Μαρία Ηλιάκη με floral σετάκι σε καλοκαιρινή διάθεση μας δίνει casual έμπνευση

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Μαρία Ηλιάκη με floral σετάκι σε καλοκαιρινή διάθεση μας δίνει casual έμπνευση

Μία πολύ ανάλαφρη και εύκολη επιλογή για τις ημέρες με υψηλές θερμοκρασίες.

Τα έχουμε πει πολλές φορές και ήρθε η στιγμή να δω, αν έχεις επιτέλους μάθει το fashion μάθημα σου. Τα sets είναι στο προσκήνιο και αυτό γιατί είναι το πιο εύκολο σύνολο που μπορείς να φορέσεις κάθε στιγμή της ημέρας. Βρίσκεται εκεί, στη ντουλάπα σου, έτοιμο να σε ακολουθήσει σε κάθε σου βήμα, χωρίς εσύ στην πραγματικότητα να χρειαστεί να κάνεις το παραμικρό styling.

Για αυτό αγαπάμε στην πραγματικότητα τα matching sets. Γιατί είναι ένα ολοκληρωμένο look. Ειδικά αν μιλάμε για τα ασορτί tops και bottoms, σε ίδιο χρώμα ή και τύπωμα. Κάποιες από εμάς τα θεώρησαν ίσως πιο τολμηρά από ότι θα ήθελαν αρχικά, αλλά πλέον έχουμε συνηθίσει στα all over printed outfits στους δρόμους της πόλης. Τα florals είναι μάλιστα η πιο εύκολη και συνηθισμένη εκδοχή που αγαπάμε οι περισσότερες.

Την ίδια άποψη φαίνεται να έχει και η Μαρία Ηλιάκη, που επέλεξε ένα floral matching σετάκι, σε πράσινο χρώμα και ανάλαφρο fit, κατάλληλο για τις ζεστές, καλοκαιρινές μέρες.

Το πράσινο set της Μαρίας Ηλιάκη είναι η απόλυτη πρόταση του καλοκαιριού.

https://www.instagram.com/p/CfPG7kKoZgN

Όλα αυτά που αναφέρουμε παραπάνω έχουν την τέλεια εφαρμογή την περίοδο του καλοκαιριού, όταν ένα χαλαρό, αέρινο σετάκι θα έρθει να σε σώσει τις ημέρες που θα σε βασανίζει η γνωστή σε όλες μας φράση «δεν έχω τίποτα να φορέσω». Η Μαρία επέλεξε ένα σετ με μακριά wide leg παντελόνα και ψηλή μέση και από πάνω φόρεσε το ασορτί cropped μπλουζάκι του, με κορδέλα που δένει κάτω από το στήθος.

Η Μαρία φρόντισε να κρατήσει τα αξεσουάρ κάπως περιορισμένα και φόρεσε μόνο ένα ζευγάρι flat σανδάλια με απλά λουράκια σε λευκό χρώμα. Τα minimal κοσμήματα έδωσαν την απαραίτητη λάμψη, πολύ διακριτικά, όπως ταιριάζει σε ένα printed σύνολο. Αν επιλέξεις και εσύ ένα αντίστοιχο set, τότε με ένα ζευγάρι μεγάλα σκουλαρίκια και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες εσπαντρίγιες μπορείς να το μετατρέψεις και σε ένα βραδινό look.