Η Σοφία Καρβέλα σου δείχνει τα 4 πιο stylish μαγιό του καλοκαιριού- Και έχουν όλα ελληνική υπογραφή

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Σοφία Καρβέλα σου δείχνει τα 4 πιο stylish μαγιό του καλοκαιριού- Και έχουν όλα ελληνική υπογραφή

Τέσσερα διαφορετικά bikinis από ελληνικά brands που μπορείς να αποκτήσεις και εσύ.

Σοφία Καρβέλα ή αλλιώς «The Body». Ναι η Σοφία εκτός από το αγαπημένο μας style icon είναι και body icon, αφού παρόλο που είναι μαμά δύο αγοριών, δεν φαίνεται να ξεχνάει να βάζει τη γυμναστική στη ζωή της. Τουλάχιστον, αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να σχολιάσουμε μετά από τις φωτογραφίες που είδαμε στο προσωπικό της Instagram account, από τις διακοπές της στη χώρα μας.

Ναι, η Σοφία είναι εδώ για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα και να κάνει και ένα μικρό διάλειμμα στα ελληνικά νησιά. Εμείς ως γνωστόν λατρεύουμε την γκαρνταρόμπα της και το effortless cool style της Σοφίας, που καταφέρνει οτιδήποτε βάζει να δείχνει πάνω της κομψό και διακριτικό. Έτσι, περιμέναμε τα φετινά της beach looks, για να δούμε το minimal νεοϋορκέζικο στυλ της και on the beach. Και η αλήθεια είναι πως δεν μας απογοήτευσε.

4 bikinis από τη Σοφία Καρβέλα για να πάρεις έμπνευση.

Τις τελευταίες μέρες είδαμε τέσσερα διαφορετικά μαγιό, που επέλεξε και όλα ήταν μάλιστα δημιουργίες ελληνικών brands, που μπορείς να βρεις και εσύ πολύ εύκολα στην αγορά. Αρχικά, να πούμε ότι η Σοφία αγαπά τα bikinis και όχι τα ολόσωμα μαγιό. Στην πρώτη της εμφάνιση την είδαμε με ένα μαγιό της Stefania Fragista σε λευκό ribbed ύφασμα, που δημιουργεί αυτή την ενδιαφέρουσα υφή. Μία από τις πιο ενημερωμένες τάσεις της σεζόν.

sofia-karvela-magio-(1).jpg

Στη δεύτερη βουτιά της φόρεσε ένα bikini της εταιρίας Holyday στο πιο elegant beige, με διακοσμητικούς κρίκους τύπου marble και στο top αλλά και στο bottom. Το συνδύασε με χρυσά, κομψά κοσμήματα που απογείωσαν το look της πισίνας. Ένα ακόμη bikini σε αντίστοιχο στυλ ήταν το κίτρινο item της Meya Clothing, με το bold κίτρινο να συνδυάζεται με μπλε neon κρίκους. Colorblocking on the rocks!

sofia-karvela-magio-(4).jpg
sofia-karvela-magio-(3).jpg

Το τελευταίο της μαγιό για μία βουτιά στην πισίνα ήταν και το πιο sexy. Σε zebra print, με μαύρο και pale κίτρινο, η Σοφία έκανε το απόλυτο mix and match και φόρεσε τα φούξια Dior γυαλιά ηλίου της με το edgy bikini της. Αν λοιπόν ψάχνεις ένα νέο μαγιό για το φετινό καλοκαίρι go greek και επένδυσε σε ένα κομμάτι από Έλληνες σχεδιαστές.

sofia-karvela-magio-(2).jpg