Πώς να συνδυάσεις τα καλοκαιρινά flats; Όλα τα dos & don'ts που πρέπει να ξέρεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Πώς να συνδυάσεις τα καλοκαιρινά flats; Όλα τα dos & don'ts που πρέπει να ξέρεις
Photo credit: VALENTINA VALDINOCI/IMAXTREE.COM

Μήπως συνδυάζεις λάθος τα summer φλατ παπούτσια σου; Δες τα πιο έξυπνα styling tips παρακάτω!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της ξεκούρασης. Μετά τον χειμώνα, που ειδικά φέτος ήταν μάλλον μακρύς και δύσκολος, έρχεται αυτό το διάστημα που θα πάρεις την άδεια σου και θα χαθείς για λίγο από τα συνηθισμένα. Ακόμη βέβαια και αν είσαι στην πόλη, η άνεση είναι προτεραιότητα στα summer looks σου. Άνεση ίσον flats, τελεία και παύλα. Όσο και αν αρκίζεσαι στο πόσο comfort είναι τα νέα σου mules, οι πλατφόρμες και τα ψηλοτάκουνα 70s πέδιλα σου.

Έτσι, όλα τα αγαπημένα μας ίσια παπούτσια επιστρατεύονται και συνδυάζονται με κάθε μας look. Προσωπικά έχω μια αγάπη στα sneakers(όπως οι περισσότερες θεωρώ), αλλά τους καλοκαιρινούς μήνες δεν είναι ότι πιο ευχάριστο μπορείς να φορέσεις, κυρίως λόγω ζέστης. Αμέσως μετά θα έβαζα τα velcro sandals, τις μαλακές μπαλαρίνες, που επανήλθαν δυναμικά φέτος στις τάσεις, τα mules, τα loafers και τα γνωστά flat strappy σανδάλια, που τόσο αγαπάμε στην Ελλάδα.

Το θέμα τώρα, λοιπόν, περνάει στο styling, γιατί η αλήθεια πως το καλοκαίρι όλα έρχονται στο φως, γιατί χωρίς όλα εκείνα τα χοντρά layered ρούχα οι όγκοι και οι γραμμές είναι πιο καθαρές. Πολύ συχνά θα δω στους δρόμους τέλεια κατά τα άλλα σύνολα με τα λάθος παπούτσια, που καταλήγουν να καταστρέφουν ολόκληρο το outfit.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις πώς μπορείς να συνδυάσεις τα summer looks σου με το κατάλληλο flat ζευγάρι παπούτσια, όποιο και αν είναι το προσωπικό σου στυλ. όλη η έμφαση που πρέπει να δώσεις είναι στις γραμμές των ρούχων και τον όγκο των παπουτσιών. Πότε δηλαδή θα χρειαστεί να παίξεις με ένα ζευγάρι φίνα, λεπτεπίλεπτα, δερμάτινα σανδάλια, πότε με τα αγαπημένα σου chunky πέδιλα και πότε με τα loafers, που φόρεσες όλη την άνοιξη και τώρα θα μπορέσεις να απολαύσεις και το καλοκαίρι. Δώσε βάση στις παρακάτω συμβουλές και σημείωσε τα dos & don'ts.

Δες τις καλύτερες συμβουλές για να φορέσεις σωστά τα καλοκαιρινά flats σου: