Το μυστήριο με το πρώτο νυφικό της JLo- Είναι όντως αυτό που φαίνεται στο poster του Jersey Girl;

Ναταλία Κατσακιώρη
Το μυστήριο με το πρώτο νυφικό της JLo- Είναι όντως αυτό που φαίνεται στο poster του Jersey Girl;

Μετά το γάμο σειρά έχει το νυφικό της Jennifer Lopez. Μήπως σου θυμίζει κάτι;

Όταν πρόκειται για την πιο πολυσυζητημένη επανασύνδεση και το πιο λαμπερό ίσως ζευγάρι της παγκόσμιας showbiz, τότε ο γάμος τους, όπως είναι αναμενόμενο, θα είναι το γεγονός του καλοκαιριού. Τα έμαθες σίγουρα ήδη τα νέα: οι Bennifer παντρεύτηκαν, κρυφά, στο Las Vegas και οι μόνες φωτογραφίες που διέρρευσαν ήταν αυτές που η ίδια η Jennifer ανέβασε στο προσωπικό της site. Ευτυχώς, μέσω του Chris Appleton που δημιούργησε το hair look της, πήραμε μια εικόνα από το πρώτο της wedding look.

Όπως καταλαβαίνεις φυσικά και υπήρξαν δύο διαφορετικά wedding looks, με δύο διαφορετικά νυφικά, και η αλλαγή έγινε κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Το δεύτερο νυφικό που επέλεξε η Jennifer ήταν ξεκάθαρα JLo style, μία bridal δημιουργία από τον οίκου Zuhair Murad, από την νέα Spring 2023 συλλογή του. Η Jennifer Lopez αγαπά τον συγκεκριμένο οίκο πολύ, έχοντας επιλέξει δικά του σύνολα για πολλές επίσημες εμφανίσεις της στο red carpet. Έτσι επέλεξε το εντυπωσιακό νυφικό από το look 9 της τελευταίας συλλογής του οίκου, ένα maxi gown με φίνα δαντέλα, μακριά off shoulder μανίκια, corset με ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς και ημιδιάφανη φούστα που τονίσει τη μέση και τους γοφούς και καταλήγει σε μία εντυπωσιακή ουρά. Η Jennifer έντυσε το σύνολο και με ένα maxi πέπλο.

zuhair-murad-wedding-dress-jlo.jpg

Το μυστήριο με το πρώτο νυφικό της JLo.

Αυτό, ωστόσο που έχει αναστατώσει τα social media, είναι το πρώτο νυφικό που επέλεξε η Jennifer και με το οποίο απεικονίζεται στις περισσότερες φωτογραφίες και τα video που είδαμε. Πρόκειται για ένα λευκό, ανάγλυφο maxi gown από τον Alexander McQueen, με κλειστή στρογγυλή λαιμόκοψη, στενή μέση και απλή φούστα σε ίσια γραμμή. Η jacquared υφή του το κάνει να δείχνει ιδιαίτερο και απόλυτα μοναδικό. Η ίδια δήλωσε πως είχε κρατήσει το συγκεκριμένο κομμάτι πολύ καιρό στην ντουλάπα της και ήρθε επιτέλους η στιγμή να το φορέσει. Αυτό ήταν ακριβώς και το στοιχείο κλειδί που πυροδότησε όλα αυτά τα σχόλια στα social media.

undefined
jlo-wedding-2.png
jlo-wedding-1.png

Οι δαιμόνιοι χρήστες άρχισαν να ψάχνουν τα references και δεν άργησαν να καταλήξουν στο συμπέρασμα, ότι πρόκειται για το ίδιο νυφικό που είχε χρησιμοποιηθεί το 2004 στην ταινία «Jersey Girl», όπου υποδυόταν το ζευγάρι με τον Ben Affleck. Το συγκεκριμένο gown χρησιμοποιήθηκε στη σκηνή του γάμου του ζευγαριού, η οποία στη συνέχεια κόπηκε και έτσι δεν την είδαμε ποτέ να το φοράει. Αλλά αυτό που έμεινε ήταν ένα poster, όπου φαίνεται ελάχιστα μόνο το πάνω μέρος του νυφικού.

jersey-girl.jpg
jlo-jersey-girl-(1).jpg

Ο λόγος πέρασε στους fashion lovers, με άλλους να συμφωνούν ότι πρόκειται για εκείνο το ίδιο νυφικό, και άλλους να διαφωνούν, λέγοντας πως είναι απλώς δύο πανομοιότυπα ρούχα. Από ότι φαίνεται πρόκειται για το wedding dress που είδαμε και στην εν λόγω ταινία, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πως για ακόμη μια φορά η Jennifer Lopez έδωσε το δικό της στίγμα, με μία υπέροχη επιλογή, την πιο σημαντική μέρα της ζωής της.