Μπέττυ Μαγγίρα: Συνδύασε το μαύρο bikini της με την πιο bohemian φούστα

Ναταλία Κατσακιώρη
Μπέττυ Μαγγίρα: Συνδύασε το μαύρο bikini της με την πιο bohemian φούστα

Ένα look που μπορείς να βάλεις και εκτός παραλίας.

Όταν μιλάμε για το απόλυτο «κορμί», τότε εκτός από την iconic Elle MacPherson, aka «The Body», εμείς έχουμε και τη δική μας Μπέττυ Μαγγίρα. Από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, με ταλέντο και τσαχπινιά, μας έλεγε φέτος καθημερινά καλημέρα, μέσα από την εκπομπή της. Η τηλεοπτική σεζόν, όμως, έληξε και έτσι παρακολουθούμε πλέον την Μπέττυ και τις υπέροχες εμφανίσεις της μόνο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μετά το τέλος των υποχρεώσεων, λοιπόν, η γνωστή παρουσιάστρια άρχισε τις εξορμήσεις στη θάλασσα και το πρώτο της beach look δεν μας απογοήτευσε καθόλου, αφού η Μπέττυ έμεινε πιστή στο minimal chic που αγαπά και την χαρακτηρίζει εδώ και χρόνια. Εξάλλου δύσκολα θα βρει κανείς κάτι που να μην ταιριάζει σε μία τέτοια γυναίκα, που μπορεί να υποστηρίξει τα πάντα.

Αυτή τη φορά η Μπέττυ Μαγγίρα πόνταρε στο mix and match, ενώνοντας δύο διαφορετικά items, με διαφορετικό στυλ, σε ένα απόλυτα πετυχημένο beach look.

To beach look της Μπέττυς Μαγγίρα περιλαμβάνει την πιο boho φούστα.

Αρχικά, να πούμε ότι η Μπέττυ ακολούθησε την κλασική οδό όσον αφορά το μαγιό και επέλεξε ένα versatile μαύρο bikini, με τριγωνάκι top και λεπτά straps στα πλαϊνά, που το κάνουν ακόμη πιο sexy. Από κάτω διάλεξε να φορέσει μία maxi bohemian tiered φούστα, σε άνετη φαρδιά γραμμή, με καλοκαιρινό print με λαχούρια. Με χαμηλή μέση, η φούστα αυτή ταίριαξε τέλεια με το minimal πάνω μέρος και μοιάζει ιδανική για την παραλία, και όχι μόνο, αφού με αυτό το look μπορείς να συνεχίσεις άνετα την ημέρα σου σε ένα νησί.

undefined

Η Μπέττυ ολοκλήρωσε το beach outfit με ένα ζευγάρι σαγιονάρες, ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο και καλοκαιρινά κολιέ φορεμένα σε layering. Απλώς τέλειο!