Η Βίκυ Καγιά φόρεσε τα πιο άνετα mules που ταιριάζουν με τα παντελόνια σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Βίκυ Καγιά φόρεσε τα πιο άνετα mules που ταιριάζουν με τα παντελόνια σου

Flats και παντελόνι: ένας συνδυασμός που δεν χάνει. Δες πώς το φόρεσε η Βίκυ.

Η Βίκυ Καγιά είναι η εθνική μας style expert, γνωστό αυτό. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι υπήρξε ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα της χώρας μας, με τεράστια καριέρα στο εξωτερικό, ούτε το ότι έχει πλέον μετατραπεί σε μία εξίσου πετυχημένη παρουσιάστρια. Είναι πολύ περισσότερο το προσωπικό της στυλ, η αισθητική της και ο τρόπος που έχει να μετατρέπει κάθετι που φοράει σε ένα κομμάτι απόλυτα κομψό και elegant.

Μέσα από το προσωπικό της Instagram account μπορείς να πάρεις μία γεύση και για το τι προτιμάει να φοράει τους καλοκαιρινούς μήνες. Παραμένει φυσικά πιστή στο less is more στυλ της, αφού η Βίκυ είναι μία από τις πρώτες Ελληνίδες που εμφανίστηκαν στην τηλεόραση με minimal looks, αποφεύγοντας όλη αυτή την υπερβολή.

Σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις από το πλατό των γυρισμάτων του Shopping Star, που όπως φαίνεται συνεχίζονται και μέσα στο καλοκαίρι, την είδαμε με τον ιδανικό συνδυασμό για μία casual chic εμφάνιση.

Η Βίκυ Καγιά με minimal mules ποντάρει στην άνεση.

Η Βίκυ είναι γνωστό ότι αγαπά και στηρίζει τους Έλληνες σχεδιαστές και τα ελληνικά brands. Έτσι και αυτή τη φορά επέλεξε ένα ιδιαίτερο pyjama set από το label Haals, με άνετο παντελόνι σε ίσια γραμμή και ασορτί πουκάμισο με ανοίγματα στα μανίκια. Και τα δύο items σε ασορτί chain print με λευκό φόντο. Ποιο είναι, όμως, το κατάλληλο παπούτσι για ένα τόσο elegant set, όπως το συγκεκριμένο, που να μπορεί να ολοκληρώσει κατάλληλα το look;

1658239423939-711151627-vicky-kaya.jpg

Μα φυσικά, ένα ζευγάρι mules. Η Βίκυ συνδύασε το retro pyjama set της με ένα ζευγάρι μαύρα flat mules με ενημερωμένη τετράγωνη μύτη. Σε μαλακό δέρμα, είναι η κατάλληλη επιλογή για τα αέρινα παντελόνια του καλοκαιριού. Το minimal σχέδιο τους σε βοηθάνε να τα συνδυάσεις πανεύκολα με κάθε στυλ, ενώ ξέρεις πολύ καλά ότι είναι και από τα πιο άνετα παπούτσια που μπορείς να έχεις στην καλοκαιρινή ντουλάπα σου. Δες πώς το έκανε η Βίκυ και επένδυσε και εσύ σε ένα αντίστοιχο ζευγάρι, τώρα που έχει και εκπτώσεις!