Αν είναι να βάλεις shirt dress φέτος το καλοκαίρι, τότε φόρεσε το σαν τη Jennifer Lopez

Ναταλία Κατσακιώρη
Αν είναι να βάλεις shirt dress φέτος το καλοκαίρι, τότε φόρεσε το σαν τη Jennifer Lopez

 (Photo by Pierre Suu/GC Images)

Η J Lo παραδίδει μαθήματα στυλ και στο μήνα του μέλιτος.

Το πιο hot ζευγάρι της παγκόσμιας showbiz δεν θα μπορούσε παρά να κάνει μήνα του μέλιτος στην πιο ρομαντική πόλη του κόσμου, το Παρίσι φυσικά. Jennifer Lopez και Ben Affleck είναι μαζί, παντρεμένοι, ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι και αυτό είναι και το πρώτο θέμα όλων των celebrity περιοδικών παγκοσμίως. Ο τύπος έχει πάθει παροξυσμό, θέλοντας να μάθει τα πάντα για το προγαμιαίο συμβόλαιο τους και όχι μόνο.

Από την άλλη οι fashion lovers ακολουθούν πιστά όλες τις εμφανίσεις της, αφού η J Lo είναι για άλλη μια φορά αψεγάδιαστη, όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει. Στα 53 της είναι στα καλύτερα της και κάθε της outfit είναι προσεγμένο από την κορυφή μέχρι τα νύχια, αφού όπως ξέρουμε οι fans της η Jennifer έχει μία μικρή εμμονή με την τελειότητα. Και για αυτό την αγαπάμε!

Από το κόκκινο halter neck φόρεμα της, μέχρι το low rise 00s τζιν παντελόνι της, που συνδύασε με μία ρομαντικού τύπου blouse με turtleneck και βολάν, η Jennifer δεν αποχωρίστηκε στιγμή τα platformed ψηλοτάκουνα παπούτσια της, αφού η J Lo είναι γνωστό πως λατρεύει τα πανύψηλα πέδιλα και τις high sky γόβες της, ακόμη και για μία casual επίσκεψη, ας πούμε, στο Λούβρο. Όταν, λοιπόν, αποφάσισε να τα αποχωριστεί το έκανε με στυλ.

https://www.instagram.com/p/CgdCdcsvwPq

Η Jennifer Lopez με μπλε shirt dress του οίκου McQueen.

Για να βάλει η Jennifer flat κλασικές μπαλαρίνες, καταλαβαίνεις ότι το υπόλοιπο look θα έπρεπε να είναι άκρως εντυπωσιακό. Και αυτό σημαίνει ένα και μόνο πράγμα: το μπλε shirt dress από τον οίκο Alexander McQueen. Πρόκειται για ένα φόρεμα σε στυλ bottom down, που φτάνει στα όρια του tailored. Με στενή μέση, φούστα με όγκο και πιέτες, αλλά και puffy ιδιαίτερα μανίκια, είναι ένα luxury shirt dress από 100% βαμβακερή ποπλίνα.

Celebrity Sightings In Paris - July 25th, 2022
PARIS, FRANCE - JULY 25: Jennifer Lopez is seen arriving at Le Flore en l'Île on July 25, 2022 in Paris, France. (Photo by Pierre Suu/GC Images)

Η Jennifer Lopez το συνδύασε ιδανικά με nude flat μπαλαρίνες, στο πιο κλασικό fit που μπορείς να φανταστείς, αλλά και με την αγαπημένη της μεγάλη Dior shopper bag, που δεν λείπει από τις εμφανίσεις της τελευταία. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα διακριτικό up do και τα μεγάλα γυαλιά ηλίου έδωσαν ένα πιο sophisticated τόνο στο όλο outfit.