Τρία total white σύνολα από την Αθηνά Οικονομάκου- Γιατί το λευκό είναι το χρώμα του καλοκαιριού

Ναταλία Κατσακιώρη
Τρία total white σύνολα από την Αθηνά Οικονομάκου- Γιατί το λευκό είναι το χρώμα του καλοκαιριού

Η Αθηνά Οικονομάκου αγαπά το λευκό και σου προτείνει τα αγαπημένα της combos.

Τώρα που το καλοκαίρι έχει προχωρήσει, και έχουμε κάνει τα πρώτα μας μπάνια, σίγουρα όλες ψάχνουμε το χρώμα που θα αναδείξει το μαύρισμα μας. Και το λευκό είναι η πρώτη και σίγουρη επιλογή μας. Όχι απλώς επειδή μπορεί να αναδείξει την ηλιοκαμμένη επιδερμίδα, αλλά επειδή μπορεί να το κάνει με τον πιο κομψό και elagant τρόπο.

Προσωπικά συγκαταλέγομαι στα κορίτσια που δυστυχώς (ή ευτυχώς!) δεν μαυρίζουν, οπότε η σταρένια επιδερμίδα είναι για μένα ένα όνειρο της εφηβείας, όταν θεωρούσα δηλαδή τύχη το καλοκαίρι που θα έκανα ένα σημάδι από το μαγιό μου. Παρόλα αυτά το λευκό παραμένει και το δικό μου αγαπημένο καλοκαιρινό χρώμα. Ένα χρώμα που ενσαρκώνει την απόλυτη απλότητα, κομψότητα αλλά και καλοκαιρινή διάθεση. Για αυτό και τα total white σύνολα είναι από τα αγαπημένα αυτή την περίοδο.

Η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται πως έχει υποκύψει στη γοητεία του λευκού, δίνοντας το δικό της προσωπικό touch σε τρία υπέροχα total white outfits, που σου προτείνει παρακάτω.

Total white: Κάντο όπως η Αθηνά!

Η Αθηνά Οικονομάκου, γνωστή για το bohemian chic style της χρησιμοποίησε το πιο εύκολο combo στα total white look του καλοκαιριού. Και αυτό είναι το cropped top και ένα παντελόνι ή φούστα. Στο πρώτο look που ξεχωρίσαμε εμφανίστηκε με ένα κοντό τύπου croset top και ασορτί λευκή wide leg παντελόνα σε δροσερό λινό ύφασμα.

Η δεύτερη εμφάνιση της έγινε στο ταξίδι που είχε κάνει πρόσφατα στο Παρίσι, όπου φόρεσε ένα ιδιαίτερο total knitted set. Δεν πρόκειται για crochet αλλά για ένα υπέροχο μαλακό, καλοκαιρινό πλεκτό που θυμίζει ελληνικό παραδοσιακό εργόχειρο. Το fit του συγκεκριμένου look ήταν ακόμη πιο ιδιαίτερο με strapless bra top και oversized maxi φούστα με ψηλή μέση.

Στην τελευταία της ανάρτηση την είδαμε με το ιδανικό combo, με cropped top και midi ρομαντική φούστα σε δαντέλα τύπου κιπούρ. Ήταν και η αγαπημένη μου εμφάνιση, που φωνάζει καλοκαίρι. Η γραμμή, το ύφασμα και το όλο styling είναι ιδανικό για μία βόλτα στο νησί.

athina-oikonomakou-total-white-(3).jpg