Η Βίκυ Καγιά με το πιο minimal μικρό μαύρο φόρεμα του καλοκαιριού

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Βίκυ Καγιά με το πιο minimal μικρό μαύρο φόρεμα του καλοκαιριού

Γιατί το μαύρο φόρεμα δεν έχει κανένα αντίπαλο, ακόμα και το καλοκαίρι!

Η Βίκυ αγιά κάνει καλοκαιρινά γυρίσματα. Τι σημαίνει αυτό για εμάς; Αφενός ότι θα πάρουμε μία γερή δόση από Βίκυ Καγιά το Σεπτέμβριο και αφετέρου ότι θα έχουμε μπόλικο υλικό από τα summer looks της Βίκυς, για να εμπνευστούμε. Είναι εξάλλου η style expert της καρδιάς μας και δεν χάνει ευκαιρία να μοιράζεται τα σύνολα της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το έχουμε ξαναπεί πολλές φορές. Η Βίκυ είναι η ιέρεια του μινιμαλισμού. Θα μου πεις, δικαίως, αφού αν έχεις τις αναλογίες και την ομορφιά της Βίκυς, μπορείς να αναδείξεις και το πιο απλό λευκό t-shirt. Δεν είναι, όμως, έτσι, όπως πολλές φορές σου έχω εξηγήσει. Η απλότητα δεν χρειάζεται την τελειότητα (μάλλον συμβαίνει το αντίθετο). Ένα απλό και διαχρονικό item μπορεί να κάνει τη διαφορά σε κάθε περίσταση, αν η γραμμή του είναι η σωστή.

Πάρε παράδειγμα από το τελευταίο look που μοιράστηκε μαζί μας η Βίκυ, όπου την είδαμε με το πιο απλό little black dress, συνδυασμένο άψογα. Μήπως τελικά το μαύρο το καλοκαίρι είναι μια καλή ιδέα;

H Βίκυ Καγιά με το απόλυτο little black dress.

https://www.instagram.com/p/CgglAfdKafW

Πάνω σε έναν κίτρινο τοίχο, η Βίκυ ποζάρει ως το απόλυτο top model. Το μικρό μαύρο φόρεμα είναι ο σύμμαχος της, αφού η Βίκυ επέλεξε ένα mini φόρεμα με ίσια γρμμή, που τονίζει ελάχιστα τη μέση και έχει ίσια, ψηλή λαιμόκοψη. Χωρίς μανίκια, είναι το πιο απλό shape που μπορείς να βρεις, κι όμως επάνω της αναδεικνύεται ιδανικά το συγκεκριμένο fit. Χωρίς διακοσμητικά, τσέπες, ζώνη ή οτιδήποτε άλλο είναι αρκετό για να εντυπωσιάσει. Το συγκεκριμένο φόρεμα αγγίζει τα όρια αυτού που όριζε ως ideal little black dress η ίδια η δημιουργός του, η Gabrielle Chanel.

Η Βίκυ το συνδύασε με μαύρα strappy πέδιλα, με μυτερή σόλα και τακούνι stiletto, δημιουργώντας ένα total black σύνολο. Το μόνο που έδινε ένα flash of color ήταν το κόκκινο πεντικιούρ της και τα ξανθά μαλλιά της, που ήταν χτενισμένα σε ένα 80s fluffy look. Βίκυ είσαι το αιώνιο inspo μας!