Η Αθηνά Οικονομάκου αγαπάει τα καπέλα- Φόρεσέ τα όπως εκείνη για ένα bohemian beach look!

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Αθηνά Οικονομάκου αγαπάει τα καπέλα- Φόρεσέ τα όπως εκείνη για ένα bohemian beach look!

Τα head pieces είναι ξανά τάση, ειδικά όταν πρόκειται για την παραλία!

Στις τάσεις της σεζόν επέστρεψαν δυναμικά τα καπέλα, αλλά και τα head pieces γενικότερα. Ίσως η μόδα ακολουθεί τώρα πια τις καθημερινές μας ανάγκες, οπότε για το καλοκαίρι που ο ήλιος είναι κάτι παραπάνω από έντονος ένα καπέλο είναι τουλάχιστον απαραίτητο. Ακόμα και αν δεν είσαι λάτρης των καπέλων, φέτος θα βρεις σίγουρα ένα στυλ που θα σου αρέσει και θα εκφράζει το δικό σου χαρακτήρα.

Μία από τις γυναίκες που αγαπούν ιδιαίτερα τα καπέλα είναι και η Αθηνά Οικονομάκου, που όπως έχουμε ξαναπεί, είναι ξεκάθαρα η bohemian queen της εγχώριας showbiz. Έτσι, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην εντάξει τα καπέλα και στα look της παραλίας, αφού εκτός από αντικειμενικά απαραίτητα είναι και super stylish και μπορούν να αλλάξουν εντελώς το στυλ ενός μαγιό, μόνο με μία κίνηση.

athina-oikonomakou-kapela-(1).jpg

Τα καπέλα που προτιμά η Αθηνά Οικονομάκου στην παραλία.

Αρχικά να πούμε πως το κατεξοχήν bohemian summer υλικό είναι η ψάθα. Οπότε και τα ψάθινα καπέλα είναι η νούμερο ένα επιλογή της Αθηνάς. Φροντίζει, μάλιστα, να έχει στη συλλογή της πολλά διαφορετικά ψάθινα καπέλα, από το all time classic καπέλο τύπου Panama, μέχρι και την πιο retro εκδοχή του μαλακού ψάθινου καπέλου, που ήρθε από τα 70s ως μία από τις πιο ενημερωμένες τάσεις της σεζόν.

athina-oikonomakou-kapela-(3).jpg
athina-oikonomakou-kapela-(5).jpg
athina-oikonomakou-kapela-(6).jpg

Μία ακόμη σταθερή επιλογή της είναι και το μεγάλο μαύρο καπέλο της, που ταιριάζει με όλα τα beach looks που μπορείς να φανατστείς. Ένα αγαπημένο passé par tout, που μπορεί να φορεθεί τόσο στην παραλία, όσο και στην πόλη. Από τη συλλογή της Αθηνάς δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά και ένα καπέλο σε στυλ bucket, σε double fuss εκδοχή, που μπορείς να αξιοποιήσεις και τις δύο πλευρές. Εκτός, όμως, από τα υπέροχα καπέλα της η Αθηνά αγαπά και τα ιδιαίτερα head pieces, είτ επρόκειται για ένα απλό μαντήλι δεμένο στα μαλλιά, είτε για ένα τουρμπάνι. Άλλη μία ενδιαφέρουσα και stylish εκδοχή, που προσωπικά προτιμώ στην παραλία, γιατί δεν χρειάζεται να ασχοληθείς καθόλου με τα μαλλιά σου.

https://www.instagram.com/p/Cd3JdadtP4-