Travel look: Τι να φορέσεις στο πλοίο;- Τα πιο πρακτικά σύνολα για να ταξιδέψεις με στυλ

Ναταλία Κατσακιώρη
Travel look: Τι να φορέσεις στο πλοίο;- Τα πιο πρακτικά σύνολα για να ταξιδέψεις με στυλ

Τα καλύτερα outfits για να φτάσεις με άλλο αέρα στο νησί!

Καλό μήνα, λοιπόν, και μόλις μπήκε και ο επίσημος μήνας των διακοπών. Δεν ξέρω αν ανήκεις στους τυχερούς που έχουν απολαύσει ακόμη ήδη τις διακοπές τους, αλλά για τους περισσότερους μία από τις επόμενες δεκαπέντε μέρες θα είναι και η μέρα που θα ταξιδέψουν σε κάποιο κοντινό ή μακρινό προορισμό. Αν, λοιπόν, είσαι μία από εμάς, τότε το παρακάτω κείμενο σε αφορά. Και αυτό γιατί δεν είναι απλώς ένα ακόμη κείμενο με styling tips και outfit ideas, αλλά ένασ μικρός οδηγός επιβίωσης. Επιβίωση από τι; Μα φυσικά από το ταξίδι με πλοίο.

Από μόνο του είναι κουραστικό και άβολο, μην λες ψέμματα. Και έχεις μπροστά σου τουλάχιστον πέντε ώρες(στην καλύτερη) μέχρι να πιάσετε στεριά, που θα την βγάλεις σε κάποια θέση μέσα ή και έξω απ το πλοίο. Το κλιματιστικό, ως γνωστόν, δημιουργεί ως συνθήκες «Σιβηρίας», οπότε πρέπει να είσαι πανέτοιμη να αντιμετωπίσεις τόσο τη ζέστη, όσο και το κρύο.

https://www.instagram.com/p/CgOy6qmjuji

Ξεκινάμε με τον αυτονόητο κανόνα, πως ότι φορέσεις θα πρέπει να είναι άνετο και βολικό. Και ευτυχώς για σένα όλες σχεδόν οι τάσεις της σεζόν ανταποκρίνονται σε αυτό. Μετά την καραντίνα όπως έχουμε πει, επιστρέψαμε στα μαλακά υφάσματα, τις oversized γραμμές, αλλά και σε αυτά τα ρούχα που αγκαλιάζουν το σώμα σαν second skin. Ακριβώς αυτό πρέπει να είναι και το mood της ημέρας.

Τα wide leg παντελόνια σου μαζί με sneakers ή sliders και ένα πουκάμισο από πάνω είναι μία πολύ καλή λύση. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα ελαστικά σου παντελόνια, είτ επρόκειται για ένα ribbed ελαστικό σορτσάκι, είτε για ένα retro printed παντελόνι σε στυλ κολάν-καμπάνα. Όλα αυτά καλό θα ήταν να φορεθούν με κάποιο απλό basic tank top ή και t-shirt, γιατί είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να βάλεις από πάνω και κάποια ζακέτα. Σαν μία πιο ιδιαίτερη λύση εγώ θα σου πρότεινα ένα maxi kaftan dress με chunky πέδιλα ή ακόμη και μια σαλοπέτα σε 90s mood, που είναι πολύ πιο βολική από όσο πιστεύεις.

https://www.instagram.com/p/CgCor68KwEH

Παρακάτω το απαραίτητο inspo για σένα, που δεν ξέρεις ακόμη τι να βάλεις στο πλοίο- 6 μοναδικά σύνολα: