Το μαύρο bikini είναι το αγαπημένο μαγιό και της Μπέττυς Μαγγίρα

Ναταλία Κατσακιώρη
Το μαύρο bikini είναι το αγαπημένο μαγιό και της Μπέττυς Μαγγίρα

Το πιο διαχρονικό μαγιό είναι το μόνο που δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα σου.

Τι μαγιό να φορέσεις, αν είσαι η Μπέττυ Μαγγίρα; Θα μου πεις αν είσαι η Μπέττυ Μαγγίρα δεν χρειάζεται να σκεφτείς δεύτερη φορά το μαγιό σου, γιατί με τέτοιο σώμα η επιτυχία είναι σίγουρη. Εκτός, όμως, από τα αυτονόητα, τις εκπληκτικές αναλογίες της Μπέττυς δηλαδή, εμείς παρατηρήσαμε και το μαγιό που φοράει η αγαπημένη παρουσιάστρια στην παραλία πιο πολύ από το οποιοδήποτε άλλο.

Η Μπέττυ είναι γνωστό ότι είναι υπέρμαχος του minimal chic style και των απλών, αλλά εντυπωσιακών items. Συγκαταλέγεται επίσης σε εκείνες τις γυναίκες που σου δίνουν την αίσθηση πως όποτε και αν τις δεις, θα είναι πάντα περιποιημένες και στυλάτες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δνε είναι αληθινές, αφού η Μπέττυ είναι σίγουρα μία από τις πιο ζωντανές παρουσίες της τηλεόρασης.

Ακόμη και στην παραλία, λοιπόν, παραμένει πιστή στο χαρακτηριστικό της στυλ και επιλέγει διαχρονικά μαγιό, με ενημερωμένη γραμμή και versatile χαρακτήρα. Το κορυφαίο όλων; Το μαύρο bikini της.

https://www.instagram.com/p/CgegrzXsod7

Μαύρο bikini όπως λέμε καλοκαίρι.

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά τέσσερις διαφορετικές αναρτήσεις έχει κάνει μέχρι στιγμής η Μπέττυ Μαγγίρα και μας έχει δείξει τη συλλογή της με μαύρα bikinis. Το αγαπημένο της φαίνεται να είναι ένα strapless σχέδιο με κρίκους στο στήθος και το σλιπάκι του μαγιό, ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν. Της αρέσει να το συνδυάζει με πολλά, διαφορετικά κολιέ σε layering και μαύρα γυαλιά ηλίου.

https://www.instagram.com/p/CebM1JQAhaW

Το μαύρο μικρό τριγωνάκι της είναι επίσης μια σταθερή επιλογή για τη γνωστή παρουσιάστρια , που φροντίζει να το αναδεικνύει με μεγάλα ψάθινα καπέλα και παρεό ή maxi φούστες. Στην ουσία χρησιμοποιεί έναν πολύ απλό και κλασικό καμβά, πάνω στον οποίο μπορεί να παίξει κανείς με ότι beach outfit θέλει: από πολύχρωμες παντελόνες και denim σορτσάκια, μέχρι φούστες σε οποιαδήποτε γραμμή και αέρινα πουκάμισα. Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος το μαύρο σου bikini είναι ο καλύτερος σύμμαχος για ένα stylish beach look, μην το αφήσεις πίσω.