Emily Ratajkowski: Φόρεσε τα retro παπούτσια που θα βλέπεις παντού το φθινόπωρο

Ναταλία Κατσακιώρη
Emily Ratajkowski: Φόρεσε τα retro παπούτσια που θα βλέπεις παντού το φθινόπωρο

(Photo by Raymond Hall/GC Images)

Η Emrata πήρε έμπνευση από το iconic στυλ της Jackie Kennedy.

Η Emily Ratajkowski περνάει σίγουρα μια περίεργη φάση. Με τα media να ασχολούνται με την προσωπική της ζωή και το επικείμενο διαζύγιο της με τον σύζυγο της Sebastian Bear, εκείνη συνεχίζει τις βόλτες της στη Νέα Υόρκη και πιο συγκεκριμένα στο Soho. Αφού προχώρησε στην καθιερωμένη after break up αλλαγή μαλλιών, σειρά έχει το στυλ της μάλλον, αφού από το τελευταίο της street style snap καταλαβαίνουμε ότι είχε έμπνευση από τη θρυλική Jackie Kennedy.

Στο άκουσμα και μόνο των παραπάνω σίγουρα έχεις ξαφνιαστεί, αφού η Emily Ratajkowski είναι γνωστή για το sexy στυλ της και τις 90s και 00s επιρροές, που λατρεύει να βάζει στα σύνολα της. Καμία σχέση, δηλαδή, με την αψεγάδιαστη, retro αισθητική της Jackie, που δημιούργησε ολόκληρη σχολή στην παγκόσμια μόδα. Και, όμως, αυτή τη φορά έκανε το δικό της mix and match και κατάφερε να συνδυάσει το elegant στοιχείο των 60s στο outfit που επέλεξε για μία βόλτα στην πόλη, θυμίζοντας μας τα effortless outfits που έκανε η Jackie τα καλοκαίρια που πέρναγε στο Σκορπιό.

undefined

Loafers: Αυτό το φθινόπωρο θα τα φορέσεις αλλιώς!

Πιο συγκεκριμένα η Emily διάλεξε ένα ελαφρύ, υφασμάτινο παντελόνι μέχρι τον αστράγαλο σε green olive χρώμα, με χαμηλή μέση. Από πάνω το συνδύασε με ένα μαύρο, basic tank top με διακριτικό κόκκινο logo και μαύρη mini shoulder bag από την Miu Miu. Αυτό που έκανε όμως τη διαφορά ήταν τα δερμάτινα all time classic loafers που διάλεξε, για να ολοκληρώσει το look. Σε σκούρο καφέ χρώμα και με απλές λεπτομέρειες έδωσαν ένα ανδρόγυνο στοιχείο στο όλο σύνολο.

https://www.instagram.com/p/ChJewjMOaiL
https://www.instagram.com/p/ChIsppyOYAC

Το γνωστό μόντελο φόρεσε τα loafers με έναν ιδιαίτερο τρόπο, σε cool casual mood, βάζοντας μόνο το μισό παπούτσι στην ουσία. Έτσι φαίνεται σαν να μετατρέπει τα αγαπημένα της loafers σε ένα είδος mules. Ξέρω ότι μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο να γίνει πράξη κάτι τέτοιο, αλλά αν επιλέξεις ένα ζευγάρι με λεπτό, μαλακό δέρμα, όπως αυτό της Emily, τότε θα καταλάβεις την αισθητική, αλλά και την άνεση, του συγκεκριμένου trick, που θα βλέπεις στα πιο cool street style σύνολα του φθινοπώρου.