Η Μαρία Ολυμπία φόρεσε το απόλυτο φθινοπωρινό χρώμα σε girly διάθεση

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Μαρία Ολυμπία φόρεσε το απόλυτο φθινοπωρινό χρώμα σε girly διάθεση

Το φετινό φθινόπωρο φαίνεται να ακολουθεί τις χαρούμενες αποχρώσεις του καλοκαιριού. 

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας style icons. Και αυτό γιατί είναι ένα κορίτσι που ξέρει να επιλέγει αυτό ακρθβώς που της ταιριάζει, βάζοντας πάντα ένα μικρό ενδιαφέρον twist σε κάθε εμφάνιση. Η ντουλάπα της περιλαμβάνει πολλά από τα πολυπόθητα κομμάτια μίας fashionable γκαρνταρόμπας, ισορροπώντας ανάμεσα στο κλασικό και το new age.

Brands όπως η Dior, Louis Vuitton (της οποίας είναι και ambassador), Khaite NY και Reformation είναι μόνο ένα μικρό δείγμα για το πώς η Μαρία Ολυμπία καταφέρνει να δημιουργεί ένα ενδιαφέρον mix. Η ίδια αγαπά τα θηλυκά κομμάτια κατά κύριο λόγο και προτιμά απλές, minimal γραμμές, που αναδεικνύουν την ψηλόλιγνη σιλουέτα της. Ειδικά στο ζήτημα -φόρεμα είναι style expert.

Τα φορέματα που επιλέγει είναι πάντα άψογα για την κάθε περίσταση στην οποία παραβρίσκεται, με σωστό shape και την κομψότητα σε πρώτο πλάνο, χωρίς να γίνεται ωστόσο προβλέψιμη ή βαρετή. Το λες και ταλέντο!

Βάλε ροζ στη fall γκαρνταρόμπα σου!

Σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την είδαμε με ένα knitted ροζ φόρεμα από τη συλλογή του label, Self-Portrait. Σε φωτεινό baby pink το συγκεκριμένο φόρεμα είναι το απόλυτο inspo για τις φθινοπωρινές αγορές σου, αν θες να επενδύσεις τώρα σε ένα καινούργιο φόρεμα. Midi, με μακριά μανίκια και μεγάλο cut out άνοιγμα στη μέση δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για matching set και όχι για one piece.

https://www.instagram.com/p/ChlHVEWrZr3

Η Μαρία Ολυμπία συμπλήρωσε το look με τα χρυσά, flat «Almost Bare Sandals» από την αγαπημένη της εταιρία, Aquazzura. Το ροζ ήταν ένα χρώμα που πρωταγωνίστησε όλη την προηγούμενη χρονιά και θα συνεχίσει να μας απασχολεί και το φθινόπωρο που έρχεται. Με girly διάθεση μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες ειδικά όταν πρόκειται για ένα τέτοιο μαλακό και cozy υλικό, όπως τα ελαφριά φθινοπωρινά πλεκτά, που λειτουργούν σαν «δεύτερο δέρμα». Μόλις έρθουν τα πρώτα κρύα μπορείς να συνδυάσεις ένα φόρεμα σε vivid pink με τις μαύρες μπότες σου ή τα ανδρόγυνα loafers που φοράς στο γραφείο.