Η Βίκυ Καγιά εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας με flats- Γιατί μπορεί!

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Βίκυ Καγιά εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας με flats- Γιατί μπορεί!

Ένα εντυπωσιακό red carpet look από τη Βίκυ Καγιά, που είναι στα καλύτερα της.

Η Βίκυ Καγιά έχει ξεπεράσει εδώ και χρόνια τον «απλό» τίτλο του μοντέλου. Ηθοποιός, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας είναι μια γυναίκα, της οποίας την πορεία παρακολουθήσαμε βήμα-βήμα, ήδη από την εφηβεία, όταν και ξεκίνησε στο χώρο της μόδας. Σήμερα, δεν υπάρχει event στο οποίο να μην παρευρίσκεται ως ambassador κορυφαίων διεθνών brands. Έτσι, δεν θα μπορούσε να λείπει και από το 79ο Φεστιβάλ Βενετίας, που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις μέρες.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βίκυ μοιράστηκε μαζί μας το φωτογραφικό album των ημερών και δεν θα μπορούσαμε να μην μιλήσουμε για το χαρακτηριστικό, elegant style της Βίκυς, που ξεχώρισε για άλλη μία φορά.

Τις πρώτες ώρες στη μαγευτική Βενετία η Βίκυ επέλεξε να φορέσει ένα minimal, casual outfit ιδανικό για τις βόλτες στην πόλη και τα κανάλια, με ένα λευκό denim παντελόνι, ένα απλό t-shirt σε σκούρο γκρι χρώμα, το αγαπημένο της navy blue σακάκι και τα κλασικά, μαύρα, flat mules από τον οίκο Gucci. To πρώτο βράδυ στην πόλη η Βίκυ έκανε μία sparkly εμφάνιση με μία midi φούστα, τύπου fishnet, σε λαμπερό μπλε και σκούρο μπλε πουκάμισο, κρατώντας τα πρωινά mules της και στο βραδινό της σύνολο.

Η red carpet εμφάνιση με μπαλαρίνες.

https://www.instagram.com/p/CiIgAFmKCq7

Έχω βρεθεί πολλές φορές μέσα σε fittings και δοκιμαστήρια, που όταν γίνεται η κλασική ερώτηση «μα καλά, ποιος θα μπορούσε να το φορέσει αυτό;», η απάντηση είναι «μόνο η Βίκυ Καγιά!». Και δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο. Εκτός από το συγκλονιστικό σώμα της και την ψηλόλιγνη φιγούρα της που της επιτρέπει να φορέσει το οτιδήποτε, νομίζω ότι είναι κυρίως η αβίαστη και έμφυτη κομψότητα της, που την κάνει να είναι πάντα cool και elegant ταυτόχρονα.

1662446311681-399756545-vicky_kaya_venice_looks-(5).jpg
vicky_kaya_venice_looks-(8).jpg

Αυτή τη φορά, η Βίκυ αποφάσισε να κάνει την έκπληξη στο κόκκινο χαλί και να εμφανιστεί με flats, συνοδεύοντας το second skin, maxi φόρεμα της με ένα ζευγάρι μαύρες, βελούδινες μπαλαρίνες με τετράγωνη αγκράφα. Το ίδιο το φόρεμα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό, οπότε και το styling αρκέστηκε σε ένα minimal κολιέ και ένα μικρό, γαλάζιο clutch για τη βραδιά. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε ένα sleek, χαμηλό σινιόν και το μακιγιάζ της διακριτικό, με το κόκκινο κραγιόν να ξεχωρίζει.

Έτσι, η Βίκυ απέδειξε ότι ακόμη και το πιο απλό item, που οι περισσότερες δεν θα φορούσαμε ποτέ σε μια τέτοια περίσταση, μπορεί να κάνει τη διαφορά και την έκπληξη με το σωστό styling (και attitude φυσικά!). Αν μπορεί η Βίκυ Καγιά, τότε μπορείς και εσύ!