Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φόρεσε ξανά τα mules της πρεμιέρας με ένα κατακόκκινο φόρεμα

Ναταλία Κατσακιώρη
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φόρεσε ξανά τα mules της πρεμιέρας με ένα κατακόκκινο φόρεμα

Ένα ζευγάρι παπούτσια που πάει με όλα. Δες πώς αξιοποίησε για δεύτερη φορά το ίδιο ζευγάρι η Σταματίνα.

Τη Δευτέρα είχαμε όλες τις πρεμιέρες των νέων εκπομπών της σεζόν, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αναλαμβάνει από το πρωί το γνωστό της πόστο στον Alpha και το Happy Day. Την πρώτη μέρα, λοιπόν, της τηλεοπτικής χρονιάς πόνταρε στη διαχρονική κομψότητα του λευκού με ένα από τα αγαπημένα της στυλ φορεμάτων. Επέλεξε, λοιπόν, ένα second skin, midi φόρεμα από τη συλλογή της Victoria Beckham, με βολάν στο τελείωμα και λεπτές τιράντες που δένουν στο λαιμό. Το όλο styling ήταν πολύ απλό και γενικά δεν μπορούμε να πούμε ότι εντυπωσίασε, εκτός από τα παπούτσια.

Η Σταματίνα ολοκλήρωσε αυτό το minimal outfit με ένα ζευγάρι λαμπερά mules σε glossy χρυσό υλικό. Με δύο απλά straps και μυτερή σόλα ήταν το πιο statement στοιχείο στο look της πρεμιέρας της και από ότι φαίνεται έγινε ήδη αγαπημένο της, αφού το αξιοποίησε και στη χθεσινή της εμφάνιση στην εκπομπή με ένα φόρεμα σε εντελώς διαφορετικό style.

https://www.instagram.com/p/CiIYb13DHTd

Με τι μπορείς να φορέσεις ένα ζευγάρι χρυσά mules; Με τα πάντα!

Γενικά τα mules είναι από τα πιο εύκολα παπούτσια και από τότε που μπήκαν στη ζωή μας, μας έχουν χαρίσει ένα άνεση και στυλ. Flats, με χοντρό χαμηλό τακούνι ή ψηλοτάκουνα stilettos, όπως αυτά της Σταματίνας είναι ιδανικά για αυτή την περίοδο επιστροφής στη ρουτίνα, που ναι μεν ψάχνεις για κάτι πάνω από όλα βολικό, αλλά θέλεις και ένα touch of glam, που θα σε ανανεώσει και σε ανεβάσει. Τα metallics είναι πάντα μία διαχρονικά stylish επιλογή, που συνδυάζονται με όλα τα χρώματα, αλλά και τα διαφορετικά trends.

https://www.instagram.com/p/CiKhy1yjYt7

Δες πώς η Σταματίνα αξιοποίησε το ίδιο ακριβώς ζευγάρι με δύο εντελώς διαφορετικά φορέματα, μέσα σε δύο μόλις μέρες: το ένα minimal και στενό σε διαχρονική απόχρωση και το άλλο σε ρομαντικό style, με puffy μανίκια, αέρινη φούστα και cut out άνοιγμα στην πλάτη. Το χρυσό έκανε matching με το έντονο κόκκινο χρώμα, αλλά και τα επίσης χρυσά κοσμήματα που διάλεξε η Σταματίνα για να ολοκληρώσει το look. Ένα τέτοιο ζευγάρι παπούτσια είναι το απόλυτο passé par tout της σεζόν, που μπορείς να φορέσεις με τα mini και midi φορέματα σου, αλλά και με τα παντελόνια σου, αν φροντίσεις να έχουν το σωστό crop μήκος πάνω από τον αστράγαλο.