8 εύκολα σύνολα με φούστες που θα αναδείξουν τα πόδια σου

Ναταλία Κατσακιώρη
8 εύκολα σύνολα με φούστες που θα αναδείξουν τα πόδια σου

Ας φορέσουμε τις φούστες μας τώρα, όσο δεν χρειαζόμαστε ακόμη καλσόν!

Δεν υπήρξα ποτέ οπαδός της φούστας. Ορίστε, το είπα. Από μικρή όταν η μαμά μου προσπαθούσε να με ντύσει λίγο πιο «καλά», ήταν ελάχιστες εκείνες οι στιγμές που όντως απολάμβανα μία φούστα πάνω μου. Ειδικά, στη φάση της εφηβείας και λίγο αργότερα, η λέξη φούστα ήταν εκτός του δικού μου λεξιλογίου. Ίσως έφταιγαν τα αθλητικά πόδια μου, που δεν με έκαναν να αισθάνομαι αυτοπεποίθηση εκείνη την περίοδο που ακόμη έκαναν ενεργά γυμναστική, ίσως πάλι και όχι. Έπρεπε να περάσουν πολλά χρόνια και ακόμη περισσότερα στυλιστικά πειράματα μέχρι να εκτιμήσω τη διαχρονική αξία μίας stylish φούστας.

Το 2022 θα είναι σίγουρα η σεζόν της. Αν κρίνουμε από τα catwalks και τα όσα είδαμε, ήδη, στο street style, τότε οι υποψίες μας επιβεβαιώνονται. Αν με διαβάζεις, θα έχεις μάθει απ' έξω το ποίημα, «φέτος η μόδα πηγαίνει τα μήκη στα άκρα». Και αυτό ισχύει. Micro minis, maxi, ψηλή μέση και low rise, όγκοι αλλά και second skin είναι μόνο μερικές από τις αντιθέσεις που θα κυριαρχήσουν στις τάσεις της σεζόν και βρίσκουν το τέλειο αντίκρισμα στις φούστες, που θα φορέσουμε.

fall_outfits_skirts-(6).jpg

Η φούστα είναι το αγαπημένο passé par tout του φθινοπώρου.

Το φθινόπωρο είναι μία πολύ καλή εποχή για φούστα. Ο καιρός παραμένει στο μεγαλύτερο διάστημα καλός, με αυτή τη γλυκιά δροσιά τα βράδυ. Έτσι, μπορούμε να απολαύσουμε το ενημερωμένο styling με τις αγαπημένες φούστες της ντουλάπας μας, χωρίς να χρειαστεί να βάλουμε ακόμη καλσόν ή κάποιο βαρύ πανωφόρι , γεγονός που κάνει τη ζωή μας ακόμη πιο εύκολη.

fall_outfits_skirts-(7).jpg

Το color blocking είναι πάντα μία πολύ καλή ιδέα και τα χρώματα του φθινοπώρου έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Αν πάλι είσαι του κλασικού, η μαύρη mini φούστα σου, σε άλφα ή και ίσια γραμμή, είναι το κατάλληλο κομμάτι για σένα, που μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα. Η πλισέ φούστα, τύπου tennis, είναι το μεγαλύτερο trend αυτή τη στιγμή, αν λάβουμε υπόψη μας την επιστροφή του preppy look στην κορυφή των τάσεων. Το ίδιο, βέβαια, ισχύει και για τις maxi φούστες που είναι ιδανικές για τα χαλαρά weekend looks μας, αν επιλέξουμε κάποια σε τζιν ή ελαστικό ύφασμα. Προσωπικά, αγαπημένη μου εκδοχή είναι και οι πλεκτές φούστες, οι οποίες σε μεταφέρουν αμέσως στο coziness, που θέλεις να βάλεις στο στυλ σου τώρα. Συνδύασε τες με ένα ζευγάρι loafers, μπότες ή ακόμη και πέδιλα.

Τα παρακάτω 8 σύνολα είναι το ίδιο το mood του φθινοπώρου: