Η Ελένη Μενεγάκη έβαλε το ιδανικό φόρεμα για τους γάμους του φθινοπώρου

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ελένη Μενεγάκη έβαλε το ιδανικό φόρεμα για τους γάμους του φθινοπώρου

Είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση; Το φόρεμα της Ελένης σου δίνει την τέλεια έμπνευση!

Μπορεί να μπήκαμε στον πρώτο μήνα του φθινοπώρου, αλλά οι γάμοι και οι βαφτίσεις καλά κρατούν. Το θέμα, όμως, είναι πως, όταν αλλάζει η σεζόν είναι πολύ δύσκολο το να βρεις τι να φορέσεις σε τέτοιες περιστάσεις. Δεν θέλεις, και αντικειμενικά δεν μπορείς να ξαναβάλεις τα καλοκαιρινά σου φορέματα, γιατί η θερμοκρασία το βράδυ, αλλά και το ίδιο το vibe, δεν ενδείκνυνται για αραχνοΰφαντα υφάσματα. Επίσης, έχει αλλάξει και η χρωματική παλέτα, μιας και έχουμε μπει στον πρώτο μήνα της νέας εποχής και έτσι θα πάμε αναγκαστικά σε πιο σκούρες, θερμές αποχρώσεις.

Επίσης, για κάποιο λόγο και εμείς αισθανόμαστε την ανάγκη να φορέσουμε κάτι, που να θυμίζει ένα πιο casual style, μέσα σε εισαγωγικά φυσικά. Ένα σύνολο, που θα μεταφέρει την «back to reality» διάθεση μας, χωρίς να στερήσει τίποτα από τη λάμψη και την κομψότητα μας. Η Ελένη Μενεγάκη, που ως γνωστόν είναι η master των φορεμάτων, έχει να σου προτείνει το ιδανικό item, αν είσαι καλεσμένη σε φθινοπωρινό γάμο.

Floral prints: Με το κατάλληλο χρώμα θα γίνει η κορυφαία επιλογή για τους γάμους του φθινοπώρου.

https://www.instagram.com/p/CiPhSIXjM36

Με την έναρξη της νέας σεζόν η Ελένη Μενεγάκη έχει ξεκινήσει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, επιλέγοντας προσεκτικά τα σύνολα με τα οποία θα εμφανιστεί στην καθημερινή, μεσημεριανή εκπομπή της, αφού όπως ξέρουμε η Ελένη έχει εμμονή με την τελειότητα. Στην τελευταία της εμφάνιση την είδαμε με ένα φόρεμα ιδανικό για τους γάμους του Σεπτεμβρίου. Ένα mini φόρεμα, λίγο πάνω από το γόνατο, σε ένα πολύ ιδιαίτερο floral print, με μεγάλα λουλούδια σε αποχρώσεις του σκούρου σοκολατί και του λευκού. Ένας άκρως φθινοπωρινός , χρωματικός συνδυασμός.

eleni_menegaki_forema-(2).jpg

Αλλά και η ίδια η γραμμή του δίνει μία fall διάθεση στην όλη εμφάνιση, πέρα από τα χρώματα. Το συγκεκριμένο one shoulder φόρεμα, έχει ένα μακρύ, fluffy μανίκι και στενή μέση, που το κάνει λίγο πιο «ντυμένο» και φθινοπωρινό, τονίζοντας ωστόσο τα σωστά σημεία. Η Ελένη επέλεξε να το συνδυάσει με ένα beige, ψηλοτάκουνο πέδιλο με φιάπα, αν και εγώ προσωπικά θα προτιμούσα ένα πιο ενημερωμένο παπούτσι σε λευκό, ή μία κομψή γόβα, που θα έκανε το look πιο chic. Με ένα ζευγάρι μεγάλα σκουλαρίκια μπορείς να δώσεις extra λάμψη σε ένα φόρεμα ιδανικό, για να ξεχωρίσεις τόσο στο τελετή, όσο και στο after wedding party.