Η Σοφία Καρβέλα σου δείχνει τις μπότες που πρέπει να μπουν πρώτες στη wish list σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Σοφία Καρβέλα σου δείχνει τις μπότες που πρέπει να μπουν πρώτες στη wish list σου

Κομψές και minimal αξίζουν μια θέση στη ντουλάπα σου.

Από βδομάδα προβλέπεται πτώση της θερμοκρασίας και άκρως φθινοπωρινό σκηνικό, σύμφωνα με τους ειδικούς, και εμείς δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενες. Ποτέ δεν ήμουν fan του ατέλειωτου καλοκαιριού. Από τη στιγμή που γυρίζουμε στην πόλη, καλό θα ήταν να μπαίνει και ο καιρός αυτόματα στο ίδιο mood, γιατί ζέστη και υψηλές θερμοκρασίες χωρίς άδεια, είναι μαρτύριο.

Ετοιμάσου, λοιπόν, επιτέλους να ξεσκονίσεις τα fall outfits, που σκέφτεσαι τόσο καιρό και κάνε τη δική σου επαναφορά στο στυλ της εποχής. Τζιν παντελόνια, μποτάκια, λεπτά πουλόβερ, hoodies και σακάκια θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο, οπότε πρέπει να ετοιμαστείς και για το αντίστοιχο styling. Οι συνδυασμοί του φθινοπώρου είναι πολλοί και ιδιαίτεροι, και το mix and match είναι απραίτητο, για ένα έχεις ένα καλό αποτέλεσμα.

Η Σοφία Καρβέλα, είναι ένα αγαπημένο style icon και νομίζω ότι το φθινόπωρο είναι η εποχή της. Τα statement σακάκια, τα denims και τα απλά t-shirts είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του στυλ της, τα οποία φροντίζει να αναβαθμίζει με ενδιαφέρουσες επιλογές σε παπούτσια.

Οι μπότες της Σοφίας Καρβέλα είναι το πρώτο ζευγάρι που αξίζει μια θέση στη ντουλάπα σου.

Η Σοφία εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει επιστρέψει στη βάση της, τη Νέα Υόρκη, μετά από ένα καλοκαίρι στην Ελλάδα, και δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη γιορτή της μόδας, το New York Fashion Week. Ανάμεσα, λοιπόν, στην κούραση και την τρέλα, που επικρατεί αυτές τις μέρες στους επαγγελματίες της μόδας, η Σοφία βρήκε το χρόνο να μας κάνει ένα μικρό update με τα σύνολα, που επέλεξε, και εμείς ξεχωρίσαμε αμέσως τις φανταστικές μπότες της.

sofia_karvela-(6).jpg

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία έκανε έναν all time classic συνδυασμό με τζιν παντελόνι, με σκισίματα στα γόνατα, ένα αμάνικο top σε blue black και μία κόκκινη cross body τσάντα σε κόκκινο. Πάνω από το denim της έβαλε ένα ζευγάρι μπότες σε nude απόχρωση, με άνετο, τετράγωνο τακούνι και minimal γραμμή. Αν ψάχνεις τώρα το ζευγάρι, που πρέπει να μπει στη ντουλάπα σου, τότε κάνε μία μικρή ανατροπή και μην επενδύσεις σε ένα καφέ ή μαύρο ζευγάρι, αλλά σε λευκό ή beige δέρμα. Ταιριάζει με όλα τα casual chic σύνολα σου, δίνοντας ένα ενδιαφέρον twist στο στυλ σου.

sofia_karvela-(5).jpg