Η βασίλισσα Letizia με κομψό minimal σύνολο στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Ναταλία Κατσακιώρη
Η βασίλισσα Letizia με κομψό minimal σύνολο στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

 (AP Photo/Frank Augstein, Pool)

Η βασίλισσα της Ισπανίας ήταν για ακόμη μια φορά η πιο elegant παρουσία.

Η τελετή της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ ολοκληρώθηκε σήμερα, με τις βασιλικές οικογένειες όλης της Ευρώπης να δίνουν το παρόν στο Αββαείο του Westminster. Ο θάνατος της μακροβιότερης μονάρχη της Βρετανίας σηματοδοτεί την αλλαγή μίας ολόκληρης εποχής για το θεσμό της βασιλείας σε ολόκληρο τον κόσμο. Όπως ήταν φυσικό, λοιπόν, τα βλέμματα όλου του πλανήτη ήταν στραμμένα σήμερα στο Λονδίνο και τους καλεσμένους αυτής της συμβολικής μέρας.

Εκτός, από τις Kate Middleton και Meghan Markle, που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των μέσων αλλά και του κόσμου της μόδας με τις εμφανίσεις τους, υπήρξαν και άλλες εντυπωσιακές κυρίες, που ακολούθησαν το αυστηρό πρωτόκολλο και έκαναν εξαιρετικές επιλογές πάντα μέσα στα πλαίσια του royal appropriation. Η κυρία Jill Biden ήταν ιδιαίτερα κομψή με Schiaparelli, το ίδιο και η πρώτη κυρία της Γαλλίας με Louis Vuitton. Εντυπωσιακή ήταν και η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, που επανέλαβε το outfit με το οποίο γνώρισε τη βασίλισσα το 2001. Η πριγκίπισσα Βεατρίκη επέλεξε ένα φόρεμα Louis Vuitton και crop σακάκι. Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό παραβρέθηκε, επίσης, στην τελετή, με κομψό coat dress από τον Terence Bray, τσάνα του οίκου Prada και μαύρες γόβες του οίκου Dior.

Η εμφάνιση της βασίλισσας Letizia.

Britain Royals Funeral

(AP Photo/Frank Augstein, Pool)

Μία από τις πλέον αγαπημένες παρουσίες είναι και η βασίλισσα της Ισπανίας, Letizia, η οποία κατέκτησε εξαρχής τις καρδιές του κόσμου, αφού πρόκειται για μία από τις πρώτες «βασίλισσες του λαού», μιας και η Letizia δεν είναι γαλαζοαίματη. Έχοντας μία φυσική κομψότητα, η Letizia είναι μία σταθερά elegant παρουσία. Έτσι και για αυτή την ημέρα τιμής προς τη βασίλισσα Ελισάβετ, η Letizia εμφανίστηκε με ένα απλό, minimal, midi φόρεμα, με στρογγυλή λαιμόκοψη, μακριά μανίκια και πιέτες, που άνοιγαν από το ύψος του μηρού. Ένα μικρό, διακριτικό ζωνάκι στη μέση, τόνιζε τη σιλουέτα της. Το μαύρο καλσόν ήταν ένα από τα προαπαιτούμενα του πρωτόκολλου για όλες τις κυρίες. Η βασίλισσα Letizia ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με μαύρες, pointe γόβες και μία τσάντα σε μαλακό δέρμα. Το καπέλο της ήταν ιδιαίτερα κλασικό, καθώς η ίδια επέλεξε να φορέσει και βέλο.

Britain Royals Funeral

Η βασίλισσα Letizia δίπλα στο βασιλιά Felipe κατά τη διάρκεια της τελετής: