Αυτό είναι το αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται ποτέ η Τάμτα και πρέπει να βάλεις και εσύ στα looks σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτό είναι το αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται ποτέ η Τάμτα και πρέπει να βάλεις και εσύ στα looks σου

Τα αξεσουάρ ένα μεγάλο κομμάτι του styling που μπορεί να μεταμορφώσει κάθε μας σύνολο.

Τα αξεσουάρ είναι ένα κομμάτι της ντουλάπας μας, που δεν έχουμε μάθει να εκμεταλλευόμαστε σωστά. Εκτός από τα κλασικά, δηλαδή ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και ένα ρολόι, οι περισσότερες έχουμε πλήρη άγνοια, για το πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα υπόλοιπα αξεσουάρ μας. Δεν συμπεριλαμβάνω εδώ φυσικά τις τσάντες, γιατί μιλάω κυρίως για όλα εκείνα τα μικροαξεσουάρ, όπως τα καπέλα, τα μαντήλια, τα κοσμήματα και όλα τα σχετικά.

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι αυτό που κάνει ένα άψογο, updated look να ξεχωρίζει από ένα απλώς καλό, είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες. Είναι αυτές οι μικρές πινελιές, που δίνουν έναν edgy χαρακτήρα, ακόμη και στο πιο απλό combo: ένα λευκό t-shirt και το τζιν παντελόνι σου. Μία από τις ελάχιστες κυρίες της εγχώριας μουσικής σκηνής που ξέρει πολύ καλά τους κανόνες του accessorizing είναι η Τάμτα, η οποία από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στη σκηνή, έκανε σαφές και το ακραίο και τολμηρό στυλ της. Μαζί με την Αλεξάνδρα Κατσαίτη, που επιμελούνταν επί χρόνια τις εμφανίσεις της, δημιούργησαν μία μοναδική εικόνα, που την κάνει να ξεχωρίζει μέχρι και σήμερα.

https://www.instagram.com/p/CiN9E_SOKTQ

Το must αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται η Τάμτα.

Μέσα σε όλα αυτά τα αξεσουάρ που φοράει κατά καιρούς η Τάμτα, έχει και ένα διαχρονικά αγαπημένο item, που θα την δεις να φορά σε κάθε της εμφάνιση, αν ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά στις αναρτήσεις στο Instagram, όπου μοιράζεται τα looks της. Πρόκειται για τα κολιέ, που όπω ςφαίνεται λατρεύει να συνδυάζει σε layering. Τι σημαίνει layering; Ο τρόπος να φορά κανείς δύο ή και περισσότερα items, το ένα πάνω από το άλλο. Έτσι, πολύ συχνά θα τη δεις να συνδυάζει ένα κοντό κολιέ τύπου τσόκερ με κάποιο πιο μακρύ, με πέτρες ή και διακοσμητικά. Το ίδιο ισχύει και για τις αλυσίδες, τα κολιέ με μαργαριτάρια, αλλά και κάποια πιο boho κολιέ, που έχει στη συλλογή της.

Στο παρακάτω gallery θα δεις κάποια από τα πιο πετυχημένα layering της Τάμτα με κολιέ, για να πάρεις έμπνευση και να ακολουθήσεις τα βήματα της.