Σοφία Καρβέλα: Σου δείχνει πώς να απογειώσεις το δερμάτινο παντελόνι σου ήδη από το Σεπτέμβριο

Ναταλία Κατσακιώρη
Σοφία Καρβέλα: Σου δείχνει πώς να απογειώσεις το δερμάτινο παντελόνι σου ήδη από το Σεπτέμβριο

To δέρμα είναι μία από τις πιο δυνατές τάσεις που ανέδειξαν τα catwalks και ένα leather παντελόνι είναι ο πιο εύκολος τρόπος να υιοθετήσεις το trend.

Υπάρχουν κάποια υφάσματα και υλικά, που παραμένουν διαχρονικά στη λίστα με τα αγαπημένα μας. Όπως το denim και φυσικά το δέρμα. Ειδικά το δέρμα, και με τον όρο δέρμα δεν εστιάζουμε φυσικά στο γνήσιο δέρμα, αλλά στο leather like αποτέλεσμα που μπορεί να είναι είτε συνθετικό, είτε κάποιο άλλο eco friendly παράγωγό του, έχει γίνει ο νέος πρωταγωνιστής στις συλλογές όλων των κορυφαίων οίκων. Ειδικά, το total leather εμφανίστηκε σε πάρα πολλά runway looks, κάνοντας σαφές το απόλυτο hot υλικό του χειμώνα.

Το φορέσαμε, ήδη, από πέρυσι, που ήταν και η πρώτη σεζόν, που επανήλθε αυτή η μανία με το δέρμα μετά το 2011-12. Και το πρώτο πράγμα που θα βάλεις ή ίσως έβαλες ήδη στη ντουλάπα σου είναι ένα δερμάτινο παντελόνι, φυσικά. Το μαύρο είναι το χρώμα-κλειδί στην όλη τάση του δέρματος, χωρίς να πρέπει να ξεχνάς βέβαια και το υπέροχο σκούρο καφέ, το κυπαρισσί αλλά και το μπορντό, που επίσης ταιριάζει ιδανικά στις leather like υφές.

Η Σοφία Καρβέλα φόρεσε το δερμάτινο παντελόνι της και έκανε το combo, που θα απογειώσει το fall city mood.

H Σοφία Καρβέλα σου δείχνει πώς να βάλεις το δερμάτινο παντελόνι σου.

Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός, ότι η Σοφία επέλεξε πολύ έξυπνα ένα πολύ κολακευτικό shape για κάθε γυναίκα. Ένα δερμάτινο, μαύρο παντελόνι με ψηλή μέση, στενό στο πάνω μέρος και flared τελείωμα. Γενικά οι καμπάνες είναι από τα παντελόνια με πολύ καλό fit, γιατί τονίζουν τη μέση και τους γοφούς και εξισσοροπούν τον όποιο όγκο.

Sofia_Karbela-(1).jpg

Η ίδια φρόντισε να το απογειώσει με ένα εξίσου ενδιαφέρον styling, στο γνωστό new yorker style, που τόσο αγαπά. Πιο συγκεκριμένα το συνδύασε με ένα απλό, λευκό t-shirt, ένα μάλλινο σακάκι σε κλασικό mood με χρυσά, εντυπωσιακά κουμπιά και λευκές μυτερές γόβες. Η mini bag της από τον οίκο Celine και τα φούξια γυαλιά ηλίου της από τον οίκο Dior έδωσαν μία ενδιαφέρουσα εναλλακτική στα αξεσουάρ, κάνοντας το look λίγο πιο παιχνιδιάρικο και girly.

https://www.instagram.com/p/Ci-CtuxO0ym