Κατερίνα Καινούργιου: 3 φορές που φόρεσε το κλασικό κοστούμι με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο

Ναταλία Κατσακιώρη
Κατερίνα Καινούργιου: 3 φορές που φόρεσε το κλασικό κοστούμι με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο

Η Κατερίνα αγαπά τα κλασικά κοστούμια και φροντίζει να βρίσκει τα πιο ενημερωμένα items για τις εμφανίσεις της.

Μπορεί παλιότερα τα κοστούμια μας να ήταν συνώνυμο του office look, ωστόσο τώρα πια έχουν γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ντουλάπας μας. Και αυτό οφείλεται αφενός στην αλλαγή που έχει επέλθει στο styling γενικότερα, η οποία μας επιτρέπει να συνδυάζουμε ετερόκλητα κομμάτια σε ένα look, και αφετέρου στην εξέλιξη του ίδιου του κοστουμιού, το οποίο έχει πάρει μια πιο ενδιαφέρουσα και σύγχρονη μορφή μέσα από τις διάφορες παραλλαγές του. Και τι εννοώ με αυτό; Μιλάμε για τα άνετα oversized fits, τα prints και τα έντονα χρώματα αλλά και τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως οι δυνατοί ώμοι, μία ζώνη και οι εξωτερικές τσέπες.

Όλη αυτή η ποικιλία στα σχέδια και τα χρώματα έχουν πολύ πιο εύχρηστο το κλασικό κοστούμι, που έχει αποκτήσει νέα θέση στη ζωή μας και μπορείς να συνδυάσεις τώρα πια ακόμη και με τα πιο casual παπούτσια και αξεσουάρ σου, όπως τα sneakers, οι μεγάλες shopper bags, τα μποτάκια σου, ακόμη και με ένα sporty, jockey καπέλο. Μην ξεχνάς εξάλλου ότι η μόδα εμπεριέχει τον παράγοντας της ανατροπής, κάτι που την κάνει πολύ πιο ενδιαφέρουσα.

Η Κατερίνα Καινούργιου, που αγαπά τα έντονα και διαφορετικά στοιχεία στα σύνολα της, δεν θα μπορούσε παρά να υιοθετήσει τις πιο hot τάσεις και στα κοστούμια της.

3 ανατρεπτικά κοστούμια από την Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει καταφέρει να κάνει το όνομα της συνώνυμο των bold εμφανίσεων. Τα looks που επιλέγει για την καθημερινή της εκπομπή είναι το ένα πιο εντυπωσιακό από το άλλο, συνδυάζοντας το extragant στοιχείο με τις κλασικές γραμμές. έτσι πετυχαίνει την απόλυτη ισορροπία. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να μην κάνει την ανατροπή και στα κοστούμια που τόσο αγαπά και επιλέγει συχνά για τις πρωινές της εμφανίσεις.

katerina_kainourgiou_kostoumi-(6).jpg

Την είδαμε, λοιπόν, με ένα κοστούμι σε κλασική γραμμή και το πιο πολύχρωμο, all over print στις αποχρώσεις του ροζ, φούξια και μωβ. Από μέσα η Κατερίνα φόρεσε ένα top σε στυλ corset και ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες από λουστρίνι. Ένα κλασικό, tailored σχέδιο μπορεί να γίνει ανατρεπτικό με ένα ιδιαίτερο, floral print μέσα στο φθινόπωρο.

https://www.instagram.com/p/CisUnAEI0GF

Το δεύτερο look της κινήθηκε στο γνωστό χρώμα του σάπιου μήλου, μία πιο γήινη απόχρωση, που πλησίασε το nude, αλλά έπαιξε με το fitting. Ένα στενό παντελόνι καμπάνα και ένα σακάκι με στρογγυλές βάτες και matching ζώνη στη μέση ήταν αρκετά για να δώσουν ένα ανατρεπτικό 70s vibe. Στο τρίτο και τελευταίο look που έκανε η Κατερίνα με κοστούμι, διάλεξε ένα χακί suit με ψηλόμεσο παντελόνι και λευκό crop top. Αυτό, όμως, που έκανε όλη τη διαφορά ήταν η ζώνη-αλυσίδα που έδωσε το απαραίτητο edginess στην εμφάνιση. Τρεις διαφορετικές εμφανίσεις, τρεις διαφορετικοί τρόποι να κάνεις το κλασικό κοστούμι πιο ενδιαφέρον.

https://www.instagram.com/p/Cizjl3QIzKG