Η Τόνια Σωτηροπούλου βρήκε τα αγαπημένα της παπούτσια για το φθινόπωρο -Εσύ;

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Τόνια Σωτηροπούλου βρήκε τα αγαπημένα της παπούτσια για το φθινόπωρο -Εσύ;

Άνετα και κομψά, είναι τα κατάλληλα παπούτσια για τα casual outfits.

Αν κάτι μας δυσκολεύει περισσότερο στο στυλ του φθινοπώρου, αυτό είναι τα παπούτσια που μπορούμε να βάλουμε. Και αυτό γιατί η συγκεκριμένη μεταβατική φάση, κάνει τη ζωή μας αρκετά δύσκολη. Αφενός η διαφορά θερμοκρασίας, αφετέρου οι πρώτες βροχές που εμφανίζονται, και όλα γίνονται λίγο πιο δύσκολα για εμάς στο styling. To πρώτο πράγμα, λοιπόν, που πρέπει να ενημερώσεις σε αυτή τη μεταβατική φάση είναι τα παπούτσια σου.

Τα φοράμε συνήθως από το πρωί μέχρι το βράδυ, αφού μετά το γραφείο όλο και κάποια υποχρέωση θα προκύψει. Οπότε θέλουμε άνεση, κομψότητα και ένα είδος mutlitasking σε αυτά τα φθινοπωρινά παπούτσια, που θα γίνουν το go to ζευγάρι μας. Πάρα πολλά τα προαπαιτούμενα, αλλά εμείς βρήκαμε για εσάς το κατάλληλο σχέδιο, που σίγουρα υπάρχει ήδη στην ντουλάπα σου. Αν όχι, τότε θα πρέπει να μπει άμεσα στην κορυφή της fall shopping list σου.

Η Τόνια Σωτηροπούλου φαίνεται να έχει καταλάβει ήδη την αξία τους, αφού είναι τα αγαπημένα της παπούτσια για τις casual βόλτες της στο κέντρο της πόλης.

Η Τόνια Σωτηροπούλου ψηφίζει loafers!

https://www.instagram.com/p/CjSQbtko2MW

Όπως θα ξέρεις πολύ καλά, αν ακολουθείς την Τόνια Σωτηροπούλου στο Instagram, θα έχεις παρατηρήσει ότι λατρεύει τα ταξίδια. Και το φθινόπωρο δεν αποτελεί εξαίρεση, φυσικά. Οπότε φρόντισε να εντάξει στα σύνολα της το πιο άνετο ζευγάρι, που μπορεί να λειτουργήσει εύκολα σαν passe par tout για πολλά και διάφορα outfits. Μιλάμε, φυσικά, για τα μαύρα, διαχρονικά loafers. Η Τόνια επένδυσε σε ένα ζευγάρι με χοντρό, chunky πάτο και μία μεγάλη, διακοσμητική αλυσίδα στο μπροστινό μέρος και μας έδειξε κάποια από τα καλύτερα minimal looks, που επέλεξε για τις βόλτες της στο Παρίσι.

undefined

Αρκέστηκε σε ένα μαύρο, ελαστικό, skinny denim παντελόνι με ψηλή μέση και ένα λευκό t-shirt, αλλά και σε ένα μπλε, τζιν παντελόνι σε flared γραμμή και μία λευκή μπλούζα σε ribbed υφή. Τόσο απλό, τόσο διαχρονικά και τόσο εύκολα. Τα loafers που έχει επιλέξει, μπορούν να γίνουν το απόλυτο inspo και για τα δικά σου φθινοπωρινά σύνολα, για το γραφείο, την πόλη, αλλά και το Σαββατοκύριακο.