Η Δανάη Μιχαλάκη με το πιο stylish φόρεμα που ταιριάζει σε κάθε σώμα

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Δανάη Μιχαλάκη με το πιο stylish φόρεμα που ταιριάζει σε κάθε σώμα

Απλό, θηλυκό και elegant δεν πρέπει να λείπει από τα staples της ντουλάπας σου.

Αν μπορούσες να έχεις ένα μόνο φόρεμα στη ντουλάπα σου ποιο θα ήταν αυτό; Το θέμα, λοιπόν, εδώ είναι αυτό το ένα φόρεμα να είναι το σωστό item, που να μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και να κολακεύει όλους τους σωματότυπους. Γιατί οι εποχές και οι τάσεις αλλάζουν, εμείς αλλάζουμε, το ίδιο μπορεί να συμβεί και στο σώμα μας, που υπάρχει πιθανότητα να πάρει ή να χάσει κάποια κιλά. Οπότε καλό θα ήταν να επενδύουμε σε items, που να μπορούν να προσαρμοστούν σε όλες αυτές τις αλλαγές, γιατί αυτή είναι και η ουσία όλης της ιδέας του διαχρονικού.

Το φόρεμα, λοιπόν, που θα έπρεπε να έχεις οπωσδήποτε στη ντουλάπα σου (και αν αυτό δε συμβαίνει, τότε ήρθε η ώρα για shopping) είναι το mini ή και midi κρουαζέ φόρεμα. Ένα versatile πατρόν, που έχει έχει αγαπηθεί πολύ από τις γυναίκες και έγινε ένα από τα πλέον trending κομμάτια, τα τελευταία χρόνια που τα νέα brands από τη Γαλλία τα έφεραν και πάλι στο προσκήνιο. Η Diane Von Furstenberg υπήρξε η σχεδιάστρια που τα ανέδειξε και όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Η Δανάη Μιχαλάκη με ένα λευκό wrap dress έκανε μία statement εμφάνιση.

undefined

Η αγαπημένη ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη είναι γνωστή για τις minimal επιλογές της, αφού σε κάθε της εμφάνιση επιλέγει διακριτικά και διαχρονικά κομμάτια. Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, βρέθηκε με πολλούς γνωστούς και φίλους σε μεγάλο fashion event της πόλης και πόνταρε στην κομψότητα ενός λευκού, satin κρουαζέ φορέματος. Με μακριά, loose μανίκια και ανοιχτή λαιμόκοψη, συνδυάστηκε ιδανικά με τις μαύρες, pointe γόβες που επέλεξε η Δανάη, για να ολοκληρώσει το look.

To κόκκινο κραγιόν και οι διακριτικοί, μικροί κρίκοι στα αυτιά της έδωσαν το απαραίτητο glam στην εμφάνιση, χωρίς να ξεφεύγουν από την απλότητα, που τόσο της ταιριάζει. Το συγκεκριμένο wrap dress είναι ένα από τα πιο κλασικά κομμάτια-επένδυση για τη γκαρνταρόμπα σου. Simple- yet stylish- θα γίνει το νέο σου αγαπημένο φόρεμα.