Η βασίλισσα Letizia με πουά φόρεμα στο νέο αγαπημένο basic χρώμα του φθινοπώρου

Ναταλία Κατσακιώρη
Η βασίλισσα Letizia με πουά φόρεμα στο νέο αγαπημένο basic χρώμα του φθινοπώρου

Κλασικό και elegant, το πουά είναι ένα διαχρονικό print, που αγαπούν οι royals.

Εχθές ήταν μία πολύ ιδιαίτερα ημέρα για την Ισπανία, καθώς γιόρταζαν την «Dia de la Hispanidad», όπως τη λένε. Πρόκειται για την γιορτή των Eνόπλων Δυνάμεων και την ημέρα που τιμούν την επιστροφή του Χριστόφορου Κολόμβου στην πατρίδα του. Ημέρα εθνικής εορτής, λοιπόν, και η βασιλική οικογένεια δεν θα μπορούσε να λείπει από τις εκδηλώσεις. Έτσι ο βασιλιάς Φελίπε μαζί με τη βασίλισσα Letizia και την κόρη τους πριγκίπισσα Σοφία βρέθηκαν κοντά στον Ισπανό πρωθυπουργό Pedro Sanchez, για να χαιρετήσουν το συγκεντρωμένο πλήθος και να μοιραστούν τη χαρά του έθνους.

https://www.instagram.com/p/CjnI5Zar0GZ

Η βασίλισσα Letizia έκανε την εμφάνιση της δίπλα στο βασιλιά Φελιπέ με ένα υπέροχο φόρεμα στο πιο διαχρονικό print: το πουά ή αλλιώς polka dot. Γενικά, το πουά είναι ένα από τα πλέον κλασικά prints, που μπορεί να βάλει μία γυναίκα στη ντουλάπα της και να φοράει για χρόνια. Και οι royals έχουν μία ιδιαίτερη αδυναμία στο πουά, όπως θα έχεις παρατηρήσει κατά καιρούς στις εμφανίσεις της Letizia, της Kate Middleton ακόμη και της βασίλισσας Ελισάβετ. Πώς γίνεται, όμως, να δώσεις ένα νέο, φρέσκο στυλ σε ένα τόσο κλασικό print; Η Letizia τα κατάφερε.

To polka dot φόρεμα της Letizia είναι ιδανικό για το φθινόπωρο.

https://www.instagram.com/p/Cjm_MsiD4Ww

Η βασίλισσα Letizia επέλεξε για ακόμη μια φορά ένα item από ένα ισπανικό brand, την εταιρία Vogana Collection, στηρίζοντας τη εγχώρια μόδα. Πρόκειται για ένα ρομαντικού τύπου midi φόρεμα, με στενή μέση, κλος φούστα και έν απολύ ενδιαφέρον σχέδιο στα μανίκια, με άνουγμα στο πλάι. Τα μανίκια έρχονται πάνω από τους ώμους σαν κάπα και καταλήγουν να δένουν στο λαιμό σε turtleneck. Το μικρό, διακριτικό πουά έκανε ακόμη πιο elegant το αποτέλεσμα, ενώ το χρώμα του ήταν αυτό που έδωσε το στυλ της νέας σεζόν. Ένα ελαφρύ olive πράσινο, αρκετά pale, που ταιριάζει τέλεια με τα λευκά dots. H Letizia ολοκλήρωσε το σύνολο με λευκές, pointe γόβες από την εταιρία Margit Shoes και ασορτί clutch bag του ίδιου brand.

Spain National Day

(AP Photo/Bernat Armangue)