Μήπως ένα κόκκινο κοστούμι είναι αυτό που λείπει από τη fall ντουλάπα σου; Η Τόνια το τόλμησε ήδη

Ναταλία Κατσακιώρη
Μήπως ένα κόκκινο κοστούμι είναι αυτό που λείπει από τη fall ντουλάπα σου; Η Τόνια το τόλμησε ήδη

Όχι, το κόκκινο δεν είναι μόνο για τα Χριστούγεννα!

Το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη εποχή για τα κοστούμια. Η θερμοκρασία είναι ιδανική για ένα πουκάμισο, μία μπλούζα ή ακόμη και ένα t-shirt με ένα ελαφρύ σακάκι και ασορτί παντελόνι. Άνετο και κομψό, ένα κστούμι μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και να συνδυαστεί με τα περισσότερα παπούτσια και αξεσουάρ της ντουλάπας σου. Γενικά τις τελευταίες σεζόν έχουμε κάνει μία στροφή προς τις πιο φαρδιές, oversized γραμμές, έχοντας υιοθετήσει ένα στυλ λίγο πιο cool, αφήνοντας πίσω τα εφαρμοστά, tailored κοστούμια, με τη στενή μέση.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, που αγαπά όλα τα classics και έχει μία πόλυτα διαχρονική γκαρνταρόμπα, που δεν χάνει όμως ποτέ το ενδιαφέρον της, επέλεξε ένα κοστούμι σε tailored γραμμή, πιο κοντά στη γυναικεία σιλουέτα, με ένα στενό παντελόνι με ψηλή μέση και τσάκιση, αλλά και ασορτί ζώνη. Το σακάκι είναι ένα εξίσου θηλυκό κομμάτι, με στενούς ώμους και μέση, αλλά και μία μικρή ζώνη στο πίσω μέρος με χρυσά, εντυπωσιακά κουμπιά.

https://www.instagram.com/p/Cju42GwoqgO

Η Τόνια Σωτηροπούλου με το πιο εντυπωσιακό κόκκινο του φθινοπώρου.

Εκτός από το όλο shape του συγκεκριμένου look, εξίσου εντυπωσιακό ήταν και το χρώμα του, αφού η Τόνια διάλεξε ένα κοστούμι σε ζεστό κόκκινο χρώμα. Γενικά, έχουμε την τάση να ταυτίζουμε το κόκκινο χρώμα με τα Χριστούγεννα, εκτός από το κλασικό κόκκινο κραγιόν μας, που μας ακολουθεί παντού όλο το χρόνο. Αλλά κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει, αφού το κόκκινο είναι ένα χρώμα που μπορούμε να αξιοποιήσουμε όλο το χρώμα, αφού από μόνο του έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα παλέτα: από το ανοιχτόχρωμο κόκκινο-κοραλί, μέχρι το red wine red και το μπορντό.

Η Τόνια φρόντισε να αναδείξει το κόκκινο κοστούμι της με μία satin μπλούζα σε στυλ πουκάμισου, με retro print και κορδέλα να δένει γύρω από το λαιμό σε ρομαντικό τόνο. Από κάτω επέλεξε να συδνυάσει ένα τόσο colorful σύνολο με ένα ζευγάρι μαύρα, chunky loafers με μεγάλη, μεταλλική αγκράφα. Βάλε και εσύ μια νότα κόκκινου στη μέρα σου!