Η Έλενα Γαλύφα έχει τον πιο ανατρεπτικό τρόπο να φορέσεις το τζιν με τα western μποτάκια σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Έλενα Γαλύφα έχει τον πιο ανατρεπτικό τρόπο να φορέσεις το τζιν με τα western μποτάκια σου

Coolness it is! Ένας κλασικός συνδυασμός μπορεί να γίνει ακόμη πιο cool.

Τα western μποτάκια κάνουν τρελό comeback αυτό το φθινόπωρο. Όλοι θυμόμαστε την Emily Ratajkowski και τα looks που έκανε το καλοκαίρι, με western μποτάκια και μπότες σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Η Emrata τα φόρεσε με mini φορέματα, φούστες, παντελόνια ακόμη και biker κολάν. Δεν ήταν, όμως, η μόνη αφού είδαμε επίσης και πολλά μοντέλα να τα επιλέγουν στις off duty εμφανίσεις τους.

Τα cowboy μποτάκια είναι ένα αγαπημένο κομμάτι της γυναικείας ντουλάπας, που άλλοτε περνάει τα πάνω και άλλοτε τα κάτω του. Δεν υπάρχει, όμως, σεζόν που να μην τα έχεις φορέσει. Και εννοώ χειμερινή αλλά και καλοκαιρινή, αφού τα western booties είναι από τα λίγα μποτάκια, που μπορείς να αξιοποιήσεις όλο το χρόνο. Και το φθινόπωρο είναι σίγουρα η εποχή τους, αφού ένα τόσο ιδιαίτερο σχέδιο είναι ιδανικό για τη μεταβατική φάση που διανύουμε και τα minis, που μπορούμε ακόμη να φοράμε χωρίς καλσόν.

Η Έλενα Γαλύφα, η πρώην coach του GNTM που είδαμε στο backstage των οντισιόν, φόρεσε τα δικά της μποτάκια με το τζιν παντελόνι της και τα απογείωσε με ένα μικρό styling trick.

Western booties + denim: Φόρεσε τα αλλιώς, όπως η Έλενα Γαλύφα.

Σε πρόσφατη εμφάνιση της η Έλενα έκανε ένα look, που θα μπορούσε να σε ακολουθήσει από το πρωί στο γραφείο, μέχρι και το βράδυ σε μία έξοδο για φαγητό ή ποτό. Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα σκούρο, blue denim παντελόνι, σε flared γραμμή με τσάκιση, που κάνει το τζιν να φαίνεται πιο elegant. Από πάνω το συνδύασε με ένα oversized σακάκι σε έντονο χρώμα magenta και από μέσα φόρεσε ένα ασορτί, ανδρόγυνο γιλέκο σαν top. Η απόλυτη τάση της σεζόν.

1665730022430-840860991-0855_ELENA_GALIFA_12102022.jpg

Τα παπούτσια, όμως, που διάλεξε για να ολοκληρώσει το look της ήταν η έκπληξη, γιατί η Έλενα που αγαπά το statement ντύσιμο, δεν θα μπορούσε παρά να κάνει ένα ακόμη ανατρεπτικό combo. Φόρεσε, λοιπόν, τα cowboy μποτάκια της, ένα ζευγάρι με edgy εξώραφα και βαθύ, μπορντό χρώμα, κοντά στο καφέ. Πώς μπορείς, όμως να κάνεις ακόμη πιο cool ένα ήδη ενδιαφέρον σύνολο. Η Έλενα φρόντισε να ποζάρει ανεπιτήδευτα στην κάμερα με τα μπατζάκια του τζιν της να μπαίνουν χαλαρά μέσα στα μποτάκια, αναδεικνύοντας το σχέδιο τους και δίνοντας αυτό το effortless cool style που θέλουμε.