Αυτό είναι το φθινοπωρινό αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται ποτέ η Σοφία Καρβέλα

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτό είναι το φθινοπωρινό αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται ποτέ η Σοφία Καρβέλα

Stylish και βολικό θα γίνει το νέο σου passé par tout αξεσουάρ της ντουλάπας σου.

Η Σοφία είναι γνωστό girl crush για εμάς εδώ στο Queen. Όχι τόσο, επειδή φοράει πράγματι όλα αυτά τα φοβερά designer items, αλλά πολύ περισσότερο επειδή έχει δημιουργήσει ένα τελείως δικό της στυλ, απόλυτα προσωπικό και cool. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς αμέσως με μια ματιά στο Instagram feed της, όπου και ανεβάζει σχεδόν κάθε μέρα τα looks της. Προσωπικά, λατρεύω ότι έχει να κάνει με τη Νέα Υόρκη και το στυλ των locals και μιας και η Σοφία είναι εδώ και χρόνια μία από αυτούς, μπορώ να πω ότι είμαι fan.

Ειδικά η περίοδος του φθινοπώρου είναι ίσως η πιο όμορφη για το στυλ των Νεοϋορκέζων. Φέρε για λίγο στο μυαλό σου όλο εκείνο το mood από τις ρομαντικές κομεντί της Nora Ephron και θα καταλάβεις αμέσως τι εννοώ. Cozy jackets και καμπαρντίνες, παλτά και denims, μποτάκια και loafers, πουλόβερ και hoodies, καλτσάκια και καπέλα, ζεστά χρώματα και απαλές υφές, όλα μαζί συνθέτουν το πιο πετυχημένο, φθινοπωρινό look που μπορείς να φανταστείς. Και η Σοφία έχει υιοθετήσει όλα αυτά τα μυστικά, δημιουργώντας τα σύνολα της με βάση το προσωπικό της γούστο.

sofia_karvela_jockey_hat-(1).jpg

Αυτό είναι το αξεσουάρ/ life saver που προτείνει η Σοφία Καρβέλα.

Ας μιλήσουμε, βέβαια, και για όλη αυτή τη συνθήκη που ζούμε κάθε φθινόπωρο με τα μαλλιά μας. Γιατί ναι, υπάρχουν φυσικά λύσεις για το φριζάρισμα και την ασύλληπτη αυτή ταλαιπωρία που τραβάμε, όπως λένε και τα κορίτσια μας στο beauty section, αλλά υπάρχουν μέρες, που δεν θέλεις και δεν έχεις χρόνο για το οτιδήποτε. Τι γίνεται τότε; Ήρθε η στιγμή να ακολουθήσεις το styling trick της Σοφίας Καρβέλα και να βάλεις στη ζωή σου το jockey καπέλο. Ένα must αξεσουάρ για τους πρώτους μήνες του φθινοπώρου, που μπορείς να συνδυάσεις κυριολεκτικά με τα πάντα. Αν επιλέξεις ένα μονόχρωμο item θα έχεις τη δυνατότητα να το αξιοποιήσεις ακόμη και με πιο επίσημα σύνολα, κάνοντας ένα ανατρεπτικό styling. Πάρε έμπνευση από τα looks της Σοφίας, από όπου δεν λείπει ποτέ ένα jockey καπέλο.

sofia_karvela_jockey_hat-(5).jpg
sofia_karvela_jockey_hat-(4).jpg

Inspo gallery: