Η «θεά» Τάμτα έκανε το απόλυτο ανδρόγυνο look με γαλάζιο κοστούμι και γραβάτα

Ναταλία Κατσακιώρη
Η «θεά» Τάμτα έκανε το απόλυτο ανδρόγυνο look με γαλάζιο κοστούμι και γραβάτα

Μία ακόμη, πιο δυναμική και ιδιαίτερη εκδοχή του preppy style, με την προσωπική υπογραφή της Τάμτα.

Όταν είδαμε τη νέα Fall/Winter συλλογή του Louis Vuitton καταλάβαμε αμέσως ότι το ανδρόγυνο στυλ επανήλθε. Και μας άρεσε πολύ η όλη οπτική του Nicolas Ghesquière με τα wide leg, υφασμάτινα παντελόνια, τα πουκάμισα, τις γραβάτες και τα boxy δερμάτινα και bomber jackets. Μία αίσθηση από τα 80s αλλά και το διαχρονικό style icon, την Annie Hall, την ηρωίδα του Woody Allen, που έδωσε τη δική της οπτική στο ανδρόγυνο look, όπως το ξέραμε μέχρι τότε.

Το ανδρόγυνο, λοιπόν, στυλ φέτος συνδυάζει και την preppy αισθητική, που είναι ίσως το πιο δυνατό trend του φθινοπώρου. Και μία είναι η Ελληνίδα star, που ακολουθεί τις πιο ενημερωμένες τάσεις: η Τάμτα. Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στη σκηνή, καταλάβαμε ότι πρόκειται για μία ξεχωριστή γυναίκα με άποψη και μοναδικό γούστο. Και αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς και από τις off duty εμφανίσεις της, αφού το edginess την ακολουθεί παντού. Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, η Τάμτα μας έδειξε πώς να φορέσουμε φέτος το κοστούμι μας, με το καλύτερο αξεσουάρ, μία ανδρική γραβάτα.

https://www.instagram.com/p/Cj5yaN-MSow

Το ciel κοστούμι της Τάμτα πήγε το ανδρόγυνο look σε άλλο επίπεδο.

tamta_suit_gravata-(6).jpg

Ας ξεκινήσουμε με το ίδιο το κοστούμι, που επέλεξε: ένα oversized κοστούμι σε baby blue, με έξι σταυρωτά κουμπιά και απλό παντελόνι με τσάκιση. Ένα πολύ ιδιαίτερο item, που ξεχωρίζει αμέσως με τη loose, elegant γραμμή του, με τους ώμους να δίνουν όλο το shape. Από μέσα φόρεσε ένα απλό, λευκό πουκάμισο και μία μαύρη, λεπτή γραβάτη δεμένη σφιχτά. Το accessorizing ακολούθησε το υπόλοιπο minimal look, σε μαύρη απόχρωση, αλλά με μία μικρή δόση extravagant. Μία λουστρίνι shoulder bag με αλυσίδα και ένα ζευγάρι ασορτί, λουστρίνι μποτάκια με τετράγωνη μύτη ολοκλήρωσαν το σύνολο της. Ξεχωρίσαμε, φυσικά τα λευκά Dolce & Gabbana γυαλιά ηλίου της και τα διακριτικά κοσμήματα της.

tamta_suit_gravata-(7).jpg

Ένα look πρόταση για το πρωινό office outfit, μαι ημέρα που θέλεις να ξεχωρίσεις, ή ακόμη και για μία βραδινή εμφάνιση για dinner και ποτό. Ένα από τα φθινοπωρινά city looks που θα λατρέψεις.