Ashley Graham: Φοράει το oversized πουλόβερ της σαν φόρεμα και αποθεώνει τις καμπύλες της

Ναταλία Κατσακιώρη
Ashley Graham: Φοράει το oversized πουλόβερ της σαν φόρεμα και αποθεώνει τις καμπύλες της

Ο πιο έξυπνος τρόπος να φορέσεις το «μεγάλο» σου πουλόβερ τώρα, όποιο και αν είναι το size σου.

Ας μιλήσουμε λίγο για γυναίκες, που αλλάζουν τη μόδα. Και συγκεκριμένα για μία, τη μοναδική Ashley Graham, που έγινε το πρώτο plus size super model. Δεν το λες αι λίγο. Σε μία βιομηχανία άκρως συντηρητική και πρωτοποριακή ταυτόχρονα, έκανε statement πρώτα με το εκπληκτικό της πρόσωπο και έπειτα με το εκρηκτικό της κορμί. Απίστευτες καμπύλες μιας γνήσια curvy γυναίκας, που πέρα από την αδιαπραγμάτευτη ομορφιά της έχει χαρακτήρα. Αυτό ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της, που την ξεχώρισε εξαρχής και την έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο. Γιατί δεν υπάρχει πιο sexy και όμορφο χαρακτηριστικό για μία γυναίκα από την ίδια την προσωπικότητα της.

Αυτό που κάνει εντύπωση ακόμη και τώρα είναι το πόσο αληθινή εξακολουθεί να είναι η Ashley στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, και ειδικά στο Instagram, όπου έζησε σχεδόν ολόκληρη τη δεύτερη εγκυμοσύνη της μαζί με τους followers. Έτσι, δεν θα μπορούσε να μην μοιράζεται μαζί μας και τα everyday looks της, τα σύνολα δηλαδή που φοράει στις off duty εμφανίσεις της. Η τελευταία της ανάρτηση είναι η πιο κομψή επιλογή, για να φορέσεις τα πλεκτά σου τον Οκτώβρη.

Πουλόβερ σαν φόρεμα; Μπορεί να δείξει απόλυτα updated, αν ακολουθήσεις το inspo της Ashley.

https://www.instagram.com/p/Cj07cq8u17G

Η Ashley έχει ένα μοναδικό τρόπο να κάνει κάθε trend δικό της και τίποτα να μη δείχνει ξένο πάνω της. Αυτή τη φορά μας δείχνει τον πιο εύκολο τρόπο να φορέσουμε το oversized πουλόβερ μας με ένα styling trick που σίγουρα ξέρεις ήδη, αλλά μπορείς να ανανεώσεις με ένα-δύο updated στοιχεία. Να βάλεις δηλαδή το «μεγάλο» σου knitwear σαν φόρεμα. Η Ashley επέλεξε ένα κολεγιακού τύπου, μπλε πουλόβερ από τον Raf Simons με λευκές ρίγες και το μονόγραμμα «P», από μέσα έβαλε το oversized, λευκό πουκάμισο της, το οποίο και άφησε να φαίνεται από το μανίκια και το τελείωμα και ολοκλήρωσε το outfit με ένα ζευγάρι μαύρα, platformed μποτάκια σε μαλακό δέρμα.

ashley_graham_knitwear-(5).jpg
ashley_graham_knitwear-(8).jpg

Αυτό είναι ένα στυλ, που αγαπά πολύ η Ashley και επιλέγει συχνά, φορώντας είτε κάποιο oversized top, είτε ένα σακάκι σαν φόρεμα, αποδεικνύοντας ότι τα super mini ταιριάζουν τέλεια στα curvy κορίτσια.