Η Ευγενία Σαμαρά έπαθε Rachel Green και φόρεσε το πλεκτό αμάνικο ζιβάγκο με τον πιο stylish τρόπο

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ευγενία Σαμαρά έπαθε Rachel Green και φόρεσε το πλεκτό αμάνικο ζιβάγκο με τον πιο stylish τρόπο

Το πιο κατάλληλο πλεκτό για το φθινόπωρο έχει αέρα 90s.

Θυμάσαι όλες αυτές τις συζητήσεις που έχουν γίνει για το περίφημο αμάνικο ζιβάγκο της Rachel Green. Η ίδια η Jennifer Aniston έκανε ένα από τα πιο αστεία posts της, όταν σχολίασε ένα σχετικό cartoon του New Yorker, με μία κοπέλα να «απειλεί» το συγκεκριμένο top, προσπαθώντας επιτέλους να μάθει ποια περίοδο του χρόνου φοριέται. Από τα κορυφαία στιγμιότυπα του Instagram, γενικότερα, και από τα κορυφαία εννοείται fashion items, που λάνσαρε το style icon, Rachel Green.

rachel_green_turtleneck_fall-(2).jpg
1662631377605-335661108-rachel_green_turtleneck_fall-(1).jfif

To θέμα είναι αν τελικά καταφέραμε να απαντήσουμε στο πότε μπορούμε, επιτέλους, να το φορέσουμε. Η απάντηση δόθηκε πρώτα εδώ στη fashion στήλη του Queen.gr και είναι φυσικά το φθινόπωρο, ένα συμπέρασμα που μπορεί να έχεις βγάλει και μόνη σου, πριν το διαβάσεις από εμάς, αν είσαι λίγο πρακτικό μυαλό. Γιατί τώρα που ο καιρός έχει όλη αυτή την κυκλοθυμία και την μία ο ήλιος λάμπει, ενώ την άλλη έρχεται το κρύο, ένα αμάνικο ζιβάγκο είναι ιδανικό για όλες τις ώρες.

Η Ευγενία Σαμαρά έπαθε Rachel Green!

Η Ευγενία Σαμαρά ή Στέλλα, όπως την ξέρει το ευρύ κοινό από τη δημοφιλή σειρά του Alpha «Σασμός», πήρε μια μικρή έμπνευση από το αγαπημένο item της Jennifer Aniston και δημιούργησε ένα στυλατο, φθινοπωρινό σύνολο με το αμάνικο, πλεκτό ζιβάγκο. Το top που διάλεξε η Ευγενία είναι κάπως πιο statement, με ιδιαίτερη πλέξη και εντυπωσιακά βολάν στα τελειώματα των ώμων. Το ivory χρώμα του το κάνει ιδανικό τόσο για πρωινά, όσο κια για βραδινά looks.

https://www.instagram.com/p/CkWILBQNz-O

Και πώς επέλεξε να το συνδυάσει; Με ένα δερμάτινο παντελόνι σε στενή γραμμή , με τη χαρακτηριστική ρίγα, που αναδεικνύει τα πόδια. Από κάτω φόρεσε ένα ζευγάρι flat loafers σε μαύρο λουστρίνι, με chunky, τρακερωτό πάτο και κοντά λευκά καλτσάκια. Η μαύρη, βελούδινη ζώνη της με τη χρυσή αγκράφα και τα minimal χρυσά κοσμήματα ολοκλήρωσαν ιδανικά ένα casual chic σύνολο. Μία πιο σύγχρονη εκδοχή, του «Rachel Green» ζιβάγκου, για σένα που θέλεις να είσαι πάντα updated.