Neutrals love: Η Χριστίνα Μπόμπα με μπεζ φόρμες έκανε την πιο cozy εμφάνιση του Σαββατοκύριακου

Ναταλία Κατσακιώρη
Neutrals love: Η Χριστίνα Μπόμπα με μπεζ φόρμες έκανε την πιο cozy εμφάνιση του Σαββατοκύριακου

Ένα σετάκι φόρμες και το καμηλό παλτό σου είναι το ιδανικό ταίρι για τις κυριακάτικες βόλτες σου.

Το Σαββατοκύριακο είναι μια ειδική συνθήκη για όλους μας. Είναι ιερό. Γιατί πλέον ο ελεύθερος χρόνος είναι ελάχιστος, οι υποχρεώσεις πολλές και η ξεκούραση μας πολύτιμη. Προσωπικά δεν θα ανεχτώ τίποτα που να με πιέζει ή να με δυσκολέψει μέσα στο Σαββατοκύριακο μου, και νομίζω ότι οι περισσότερες είστε μαζί μου. Η άνεση και το effortless cool στυλ είναι προτεραιότητα, γιατί συνήθως τα πρωινά, αλλά και τα απογεύματα των weekends περιλαμβάνουν ψώνια, βόλτες στην πόλη ή και κάποιες δραστηριότητες στη φύση, αν είσαι των εκδρομών και των αποδράσεων.

Συχνά, όμως, βρίσκεσαι στο γνωστό αδιέξοδο του τι να φορέσουμε, γιατί ναι μεν θέλουμε να είμαστε πάντα κομψές και όμορφες, αλλά είναι και αυτές οι μέρες, που θέλεις απλώς να περιφέρεσαι με κάτι τόσο μαλακό, όσο η κουβέρτα σου ή το πάπλωμα σου. Ευτυχώς, η καραντίνα έκανε και ένα καλό. Εμπλούτισε τη συλλογή μας με φόρμες και μαλακά, cozy items σε απαλά υφάσματα, τα οποία ήρθε ο καιρός να εκμεταλλευτείς εκ νέου. Γιατί ξέρω ότι με το επανήλθαμε σε μια κανονικότητα και εσύ, όπως και εγώ, έφερες ξανά στο προσκήνιο τα λαμπερά, statement κομμάτια της ντουλάπας σου και το καταλαβαίνω απόλυτα. Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε το κατάλληλο look για σένα.

Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε το σωστό layering με το πιο ενημερωμένο πανωφόρι του φθινοπώρου

Το total neutral σύνολο της Χριστίνας θα ομορφύνει την Κυριακή σου.

https://www.instagram.com/p/CloPbjTKwka

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει τη μαγική ιδιότητα να ισορροπεί ανάμεσα στο athleisure και το casual στυλ, γιατί είναι και εκελινη πολυάσχολη όπως, όλες μας αλλά αγαπά εξίσου τη μόδα. Αυτή τη φορά επέλεξε το τέλειο total neutral outfit με ένα ζευγάρι φόρμες σε ζεστή beige απόχρωση, με παντελόνι τύπου jogger με λάστιχο στα τελειώματα και ένα απλό hoodie, με ζεστή κουκούλα. Το συγεκριμένο σετάκι είναι σε βελουτέ ύφασμα και έρχεται απευθείας από το Y2K trend, που πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο. Από πάνω φόρεσε ένα item που συναντάμε συνήθως στο office look μας, το καμηλό, midi παλτό. Η Χριστίνα επέλεξε να ολοκληρώσει το look με παπούτσια σε matching απόχρωση. Πιο συγκεκριμένα με τα δίπατα μποτάκια της Converse.