Το double breasted κοστούμι της Μπέττυς Μαγγίρα είναι το θηλυκό item που ψάχνεις για το γραφείο

Ναταλία Κατσακιώρη
Το double breasted κοστούμι της Μπέττυς Μαγγίρα είναι το θηλυκό item που ψάχνεις για το γραφείο

Photo: NDP Photo Agency

Beige και λέοπαρ: το combo που θα απογειώσει τη γιορτινή διάθεση ακόμη και στο γραφείο.

Ο μήνας πριν τις γιορτές είναι απαιτητικός από κάθε πλευρά. Εκτός από όσα έχουν να κάνουν με το σπίτι, δηλαδή στολισμούς, καλέσματα, μαγείρεμα και ψώνια, βλέπουμε ότι και η επαγγελματική μας καθημερινότητα γίνεται πιο απαιτητική, αφού τα deadlines πρέπει να κλείσουν πριν την αλλαγή του έτους. Παράλληλα έχουμε και διάφορες εκδηλώσεις και parties στο γραφείο, οπότε θέλουμε να μπούμε σε ένα πιο λαμπερό mood από το πρωί. Χωρίς υπερβολές, αλλά με μία μικρή αλλαγή που μπορεί να ανεβάσει τη διάθεση και να κάνει τα σύνολα μας πιο relevant με την εποχή, που διανύουμε.

Για να μην σε πιάσει πανικός, καλό θα ήταν να μείνεις πιστή στο στυλ σου, το κλασικό δηλαδή office look, με το οποίο νιώθεις και άνετα όλο το υπόλιπο διάστημα, και να το διανθίσεις με μικρές πινελιές. Ένα θηλυκό κοστούμι, ένα ιδιαίτερο top ή ένα πουκάμισο, ένα statement ζευγάρι παπούτσια ή κάποια αξεσουάρ αρκούν. Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε μία εμφάνιση, που θα σε εμπνεύσει να δημιουργήσεις το πιο elegant look στο χριστουγέννιατικο party του γραφείου.

Barbiecore στα καλύτερα του: Γιατί η Μπέττυ Μαγγίρα μπορεί να απογειώσει και το φούξια κοστούμι

Η Μπέττυ Μαγγίρα με μπεζ κοστούμι και animal printed top.

betty_maggira-(1).jpg

NDP Photo Agency

Η Μπέττυ βρέθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο στο πλευρό της αδερφής της, Ματθίλδης Μαγγίρα, παρακολουθώντας την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Κίνηση ΜΑΤ», που πρωταγωνιστεί φέτος μαζί με τον Γιώργο Κοψιδά, στο θέατρο Αυλαία. Και φυσικά έκανε ένα ακόμη εντυπωσιακό σύνολο, με minimal -yet sexy- στυλ. Επέλεξε ένα double breasted κοστούμι, με στενή μέση και bold ώμους, αλλά και ένα παντελόνι σε flared γραμμή. Από μέσα επέλεξε ένα animal printed μπλουζάκι, με turtleneck λαιμόκοψη και ασορτί παπούτσια σε nude απόχρωση. Η μικρή χρυσή λεπτομέρεια στη μύτη των παπουτσιών της δίνει ένα διακριτικό glam χαρακτήρα στο όλο outfit.

8004336

H Μπέττυ δεν κράτησε το σύνολο σε total nude απόχρωση και έσπασε την όλη μονοχρωμία με ένα μαύρο, κοντό παλτό που έριξε πάνω στους ώμους της, και με την μεγάλη ασπρόμαυρη τσάντα της. Αν πρόσθετε και ένα κόκκινο κραγιόν θα έβαζε και μια μικρή x-mas νότα στο look της.