Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ετοιμάζεται για τις γιορτές με το πιο sparkly item

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ετοιμάζεται για τις γιορτές με το πιο sparkly item

Ξέχνα τα φορέματα και τις mini φούστες. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιλέγει παντελόνι και για τις μέρες των γιορτών.

Αν υπάρχει ένα χαρακτηριστικό στοιχείο στο στυλ της Σταματίνας Τσιμτσιλή αυτό είναι η αγάπη της για τα minis. Είτε φορέματα, είτε φούστες. Η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha, λατρεύει τα κοντά μήκη και δεν τα αποχωρίστηκε ούτε και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Και γιατί να το κάνει άλλωστε, αφού υπάρχει τρόπος να μείνεις πιστή στην αισθητική και το στυλ σου και κατά της διάρκεια της εγκυμοσύνης. Τώρα, λοιπόν, που έρχονται και οι γιορτές, περιμέναμε από τη Σταματίνα τo πιο sexy, mini φόρεμα με λαμπερές παγιέτες ή μία εξίσου εντυπωσιακή φούστα, συνδυασμένη με μπότες, γόβες ή και strappy sandals.

Αυτή τη φορά, όμως, η Σταματίνα μας εξέπληξε ευχάριστα και επέλεξε ένα παντελόνι σε sparkly mood για τις βραδινές της εμφανίσεις, μπαίνοντας στο παιχνίδι του mix and match και βάζοντας ως προτεραιότητα την άνεση, χωρίς να στερηθεί τίποτα από το glam look ου της αρέσει.

Ξέχνα τις φούστες και τα φορέματα -Αυτό είναι το item που θα απογειώσει τα γιορτινά σου looks

Η Σταματίνα επιλέγει παντελόνι με παγιέτες και μας βάζει σε x-mas mood.

https://www.instagram.com/p/Cl3AHcLjXKZ

Πιο συγκεκριμένα, σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την είδαμε με ένα μαύρο, wide leg παντελόνι, με μαύρη παγιέτα, σε sparkly διάθεση. Ένα πολύ εντυπωσιακό item, που μπορεί από μόνο του να απογειώσει τη γιορτινή διάθεση, χωρίς να χρειαστεί να προσθέσεις πολλά πράγματα στο τελικό outfit. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το συνδύασε έξυπνα με ένα πουκάμισο σε satin ποιότητα, με τονισμένους ώμους και ένα πολύ χαριτωμένο τριαντάφυλλο να δένει γύρω από το λαιμό, βάζοντας ένα θηλυκό τόνο στο όλο look. Το χρώμα του είναι ένα γλυκό λευκό της κρέμας, που το κάνει ακόμη πιο γιορτινό.

Από κάτω η Σταματίνα διάλεξε ένα ζευγάρι πέδιλα με λεπτά λουράκια και τακούνι stiletto, που είναι και η πιο διαχρονική και κλασική επιλογή για αυτές τις μέρες. Γενικά, άσε για λίγο πίσω το συνηθισμένο x-mas outfit με φόρεμα και φέτος δοκίμασε μια εναλλακτική επιλογή με παντελόνι, σαν αυτό που φόρεσε και η Σταματίνα, που θα είναι ταυτόχρονα άνετο και super stylish.