Madwalk flashback: Λίγο πριν το μεγάλο show θυμόμαστε τα καλύτερα looks στο κόκκινο χαλί

Ναταλία Κατσακιώρη
Madwalk flashback: Λίγο πριν το μεγάλο show θυμόμαστε τα καλύτερα looks στο κόκκινο χαλί
7581686

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη βραδιά, που θα γιορτάσει την ελληνική μόδα και μουσική, κάνε ένα rewind στα red carpet looks, που εντυπωσίασαν. 

Λίγο πριν μετρήσουμε αντίστροφα για τη μεγάλη γιορτή της ελληνικής μόδας και μουσικής, δεν μπορούμε παρά να θυμηθούμε όλες εκείνες τις αξέχαστες στιγμές, που μας χάρισαν οι κυρίες της ελληνικής σκηνής, on και off stage. Τα Madwalk είναι ένας θεσμός, που περιμένει ο κόσμος της μόδας, όπως κάθε χρονιά, με μεγάλη αγάπη και ενθουσιασμό, γιατί δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες σχεδιαστές να αναδείξουν τη δουλειά τους μέσα από ανατρεπτικά projects. Και αυτό γιατί έχουν τη δυνατότητα να παντρέψουν τη μόδα με τη μουσική, να δουν ένα γνωστό καλλιτεχνή στη θέση της μούσας τους και να δημιουργήσουν ένα show ανατρεπτικό και δυναμικό. Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι στα Madwalk έχουμε δει κατά καιρούς πολλούς νέους σχεδιαστές, που έχουν την ευκαιρία να δείξουν τη δουλειά τους.

MADWALK-(8).jpg

Η Μαίρη Συνατσάκη με Project Soma, 2021

NDP photo agency

Μέσα στα τόσα χρόνια του Madwalk, εκτός από τα ανατρεπτικά on stage runways, που συνοδεύονται από τα αντίστοιχα acts, τα φλας κλέβουν πάντα και τα looks που βλέπουμε στο κόκκινο χαλί, καθώς φτάνουν οι καλεσμένοι της βραδιάς. Διαχρονικά αγαπάμε τα outfits που δημιουργεί η Ελένη Φουρέιρα και η Τάμτα, δύο από τις πιο ιδιαίτερες κυρίες της μουσικής σκηνής, που πάντα έχουν μια extravagant νότα στα σύνολα τους. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την ολόσωμη φόρμα by Celia Kritharioti, και το head piece με κρύσταλλα, που έβαλε η Ελένη το 2019; Μήπως θυμάσαι τη λαμπερή Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε ρόλο παρουσιάστριας το 2019, με ασύμμετρη δημιουργία by Toi Moi;

MADWALK-(13).jpg

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου με custom made Toi-moi, 2019

H Σμαράγδα Καρύδη είχε κλέψει τις εντυπώσεις, ως καλεσμένη του Βασίλη Ζούλια και του Περικλή Κονδυλάτου, με τις custom δημιουργίες τους, κάνοντας και ένα φανταστικό show πάνω στη σκηνή, όπου τραγούδησε και χόρεψε. Η Josephine είναι επίσης ένα από τα κορίτσια, που τολμάει και κάνει πάντα extravagant outfits, σε συνεργασία με Έλληνες σχεδιαστές, οπότε θα περιμένουμε και φέτος το look της. Στο παρακάτω rewind θα δεις, θα θυμηθείς και θα θαυμάσεις για άλη μια φορά τα καλύτερα red carpet looks των Madwalk των τελευταίων ετών.

Τι είναι το brow lamination που έκανε στα φρύδια η Μαριέττα Χρουσαλά; Η expert Χαρά Νιάτσικα απαντά

Τα looks που θυμόμαστε κάθε χρόνο, ξανά και ξανά!