Η Ευγενία Σαμαρά μας δείχνει δύο looks με κοστούμι στους πιο στυλάτους winter συνδυασμούς

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ευγενία Σαμαρά μας δείχνει δύο looks με κοστούμι στους πιο στυλάτους winter συνδυασμούς

Καρό ή total colored, ένα γιορτινό outfit με κοστούμι είναι πάντα in style.

Η Ευγενία Σαμαρά, εκτός από το δικό της τηλεοπτικό κοινό, έχει και ένα μεγάλο instagramικό κοινό, με μερικές χιλιάδες ακουλούθους να την ακολουθούν πιστά. Ως Ευγενία, και όχι ως Στέλλα του Σασμού. Και αυτό γιατί η Ευγενία έχει εκείνο το προφίλ της φίλης, που θέλεις. Cool και άνετη, αστεία και με φανταστικό στυλ, η Ευγενία είναι σίγουρα μία από τις προσωπικότητες στο χώρο της υποκριτικής, που θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια.

Το στυλ της είναι χαρκτηριστικό και έχει κάτι από Θεσσαλονικιά, όπως λέει και η ίδια, αλλά και από τα πιο σύγχρονα και elevated trends της κάθε σεζόν, αφού της αρέσει να κάνει mix and match και να βάζει μικρές, statement πινελιές ακόμη και στα πιο απλά, καθημερινά της outfits. Το χρώμα, οι περίτεχνες υφές και το ανατρεπτικό styling είναι τα κύρια στοιχεία στα looks της Ευγενίας και αυτό είναι που έχει κάνει και τα κορίτσια που αγαπούν τη μόδα, να παρακολουθούν τις αναρτήσεις της φανατικά.

Δύο σύνολα με κοστούμι σε x-mas mood.

https://www.instagram.com/p/ClzCifpNqM-

Η Ευγενία αγαπά πολύ τα κοστούμια και έχει εντάξει στη συλλογή της πολλά, διαφορετικά shapes, που φροντίζει να αναδεικνύει με έξυπνους τρόπους. Ειδικά την περίοδο που διανύουμε, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ένα κοστούμι μπορεί να γίνει ο πιο εύκολος τρόπος να εντυπωσιάσεις, παραμένοντας πάντα άνετη. Η Ευγενία σου προτείνει δύο επίκαιρα στυλ. Το πρώτο είναι ένα slim waste κοστούμι, με στενό, tailored παντελόνι και ασορτί σακάκι, με μάο γιακά και κρυφές τσέπες. Ένα minimal fit, που μπορεί να ξεχωρίσει με το εντυπωσιακό του μωβ χρώμα. Η Ευγενία το συνδύασε με μωβ, glittery top και ένα ζευγάρι, western μποτάκια.

Πες αντίο στο κόκκινο! Η Ευγενία Σαμαρά μας δείχνει ότι το ροζ θα είναι το χρώμα των Χριστουγέννων

https://www.instagram.com/p/Clg88lmtM3Z

Το δεύτερο look που επέλεξε ήταν ένα καρό κοστούμι σε γκρι απόχρωση, συνδυασμένο με λευκό πουάκαμισο, λευκά καλτσάκια και μαύρα, flat loafers. Από πάνω η Ευγενία έριξε ένα μπεζ παλτό στους ώμους της και έπιασε τα μαλλιά της σε χαμηλό σινιόν. Βάλε το κοστούμι στο fashion λεξιλόγιο του μήνα σου και πέρνα τις γιορτές με άνεση και στυλ. Κάντο όπως η Ευγενία!