Η ώρα της λατέρνας: Οι διάσημες κυριές που απογοήτευσαν στο κόκκινο χαλί των βραβείων Emmy

Η ώρα της λατέρνας: Οι διάσημες κυριές που απογοήτευσαν στο κόκκινο χαλί των βραβείων Emmy

Πέντε κυρίες που μας έκαναν να καταφύγουμε στη λύση του zapping για να μη τις βλέπουμε.

emmysoliviamunn
emmysheidi
emmysdianne
emmysjulianna
emmysamber

Olivia Munn
Η παρουσιάστρια της Αμερικανικής TV σκέφτηκε να πάει στο κόκκινο χαλί των Emmys με old time classic Carolina Herrera τουαλέτα στο χρώμα του σμαραγδιού. Δυστυχώς για εκείνη μοιάζει με χαλασμένο μαρουλόφυλλο. Κρίμα.


Heidi Klum
Με ένα Christian Siriano (σχεδιαστής που νίκησε προηγούμενη σεζόν του Project Runway που παρουσιάζει, εμφανίστηκε η Heidi Klum) φόρεμα εμφανίστηκε το 90s super model σε μία απαίσια απόχρωση του εκρού και με πολύ κακές αναλογίες στο φόρεμα που θα μπορούσε να είναι τέλειο με τη λεπτομέρεια του στο τελείωμα. Την επόμενη φορά Heidi.


Dianne Argron
H μοβ Roksanda Ilincic τουαλέτα κατάφερε να κάνει την πανέρμοφη και νέα Dianne να φαίνεται γραία και ακαλαίσθητη καθώς το fitting και οι αναλογίες είναι λάθος. Το μαλλί ακολουθεί πιστά. Μία εμφάνιση που καμία δεν πρέπει να αντιγράψει.


Julianna Margulies
Η ηθοποιός που χρόνια έκανα καριέρα ως νοσοκόμα στην εντατική έφυγε από το show και πήρε πρωταγωνιστικό ρόλο σε άλλη σειρά που της έδωσε και ένα Emmy. Και όσο καλή και να είναι ως ηθοποιός με αυτή την Armani Prive τουαλέτα με τα κεντημένα κομμάτια «γυαλιού» στο μπούστο κανείς δεν πρόκειται να τη πει καλοντυμένη. Για μπουτίκ Κούλα μας κάνει το ρούχο.


Amber Riley
Η υπέρβαρη πρωταγωνίστρια της σειράς Glee φορά μία λιλά τουαλέτα με στραφταλιστές λεπτομέρειες στους ώμους που μόνο μία κακόγουστη γιαγιά θα μπορούσε να φορέσει σε βαφτίσια. Αγαπάμε πολύ τις υπέρβαρες γυναίκες και θέλουμε να τις βλέπουμε θεές όπως η Beth Ditto, όχι μίζερες και ακαλαίσθητες.