Total white: Η Ευγενία Σαμαρά με ανατρεπτικό ολόλευκο σύνολο στην καρδιά του χειμώνα

Ναταλία Κατσακιώρη
Total white: Η Ευγενία Σαμαρά με ανατρεπτικό ολόλευκο σύνολο στην καρδιά του χειμώνα

Λευκό και το χειμώνα; Ναι, αν βρεις το κατάλληλο σύνολο όπως το minimal σετάκι της Ευγενίας, τότε το άσπρο μπορεί να απογειώσει την εμφάνιση σου.

Το 2023 κάνε μια χάρη στον εαυτό σου. Ρίξε κάποια από τα τείχη που έχεις στο μυαλό σου και κάνε μια νέα αρχή στο στυλ σου. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά να αλλάξεις εντελώς το στυλ σου και να πάθεις «μετάλλαξη» αλλά να φρεσκάρεις λίγο την εικόνα σου και να μπορέσεις να ανακαλύψεις λίγο περισσότερο τον εαυτό σου και τη δημιουργικότητα σου. Όλα αυτά σε σχέση με τη μόδα και το κομμάτι του «φαίνεσθαι», το οποίο με τον καιρό περνάει στο «είναι». Γιατί δεν θέλουμε τη μόδα σαν κάτι ξένο επάνω μας, αλλά σαν συνέχεια μας, σαν βίωμα, σαν κομμάτι του εαυτού μας.

Μετά από το μικρό αυτό «φιλοσοφικό» απόσπασμα περί μόδας και πρωτοτυπίας, μπορώ να γίνω κάπως πιο συγκεκριμένη και να σου μιλήσω για το λευκό χρώμα στη ζωή σου και στο χειμώνα σου. Το ότι το άσπρο είναι το χρώμα του καλοκαιριού έχει καταρριφθεί εδώ και χρόνια, αλλά κατά πόσο θα δεχόσουν να φορέσεις ένα ολόλευκο look στην καρδιά του χειμώνα; Αν βρεις το σωστό τόνο του λευκού, μπορείς και μάλιστα θα είναι ένα από τα πιο chic outfits που έχεις δοκιμάσει τελευταία. Το inspo της Ευγενίας Σαμαρά είναι ιδανικό για να πάρεις παράδειγμα.

Το αγαπημένο statement κοστούμι της Κατερίνας Καινούργιου φοριέται κάθε εποχή του χρόνου

Tο ivory είναι η κατάλληλη απόχρωση του λευκού για το χειμώνα.

Η Ευγενία έκανε τη βόλτα της στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και ήταν όπως πάντα super stylish. Επέλεξε μάλιστα ένα total white look από τη συλλογή της Βάσιας Κωσταρά, μία αγαπημένη Ελληνίδα σχεδιάστρια. Πιο συγκεκριμένα, η Ευγενία έκανε ένα set με το σακάκι και το παντελόνι Yvonne της συλλογής, σε ivory απόχρωση.

https://www.instagram.com/p/CnfLmpqNMzc

Το παντελόνι είναι σε απλή tailored γραμμή με ίσιο τελείωμα, ενώ το σακάκι έχει boxy shape, με τετράγωνες εξωτερικές τσέπες, που του δίνουν έναν πιο casual χαρακτήρα, αφού θυμίζει τη γραμμή των shackets. Η Ευγενία το συνδύασε με λευκό tank top από μέσα, ivory shoulder bag με αλυσίδα και λευκά, δερμάτινα αξεσουάρ. Το μόνο μαύρο πάνω της ήταν τα γυαλιά ηλίου της. Απλό, κομψό και φρέσκο το λευκό σύνολο της Ευγενίας είναι η πρόταση που πρέπει να δοκιμάσεις τον Ιανουάριο.

Τα τρία αγαπημένα πλεκτά της Ευγενίας Σαμαρά που πρέπει να βάλεις στη wish list του μήνα