Άσπρο ή μαύρο τζιν; Η Σοφία Καρβέλα σου δείχνει πως να φορέσεις και τα δύο παντελόνια

Ναταλία Κατσακιώρη
Άσπρο ή μαύρο τζιν; Η Σοφία Καρβέλα σου δείχνει πως να φορέσεις και τα δύο παντελόνια

Αν υπάρχει μία γυναίκα που να ξέρει πώς να αξιοποιήσει τα denim παντελόνια αυτή είναι η Σοφία Καρβέλα. Και θα απογειώσει και το δικό σου λευκό αλλά και το μαύρο τζιν παντελόνι με τα styling tips της.

Γενικά το τζιν παντελόνι είναι το απόλυτο hero piece της ντουλάπας μας. Αλλά οι περισσότερες έχουμε στο μυαλό μας το μπλε τζιν παντελόνι για τα καθημερινά, casual looks μας. Είναι το απόλυτο passé par tout και κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη κάθε πρωί, όταν αντικρίζουμε τη ντουλάπα μας και θέλουμε να βρούμε το go to look της ημέρας μας. Τι θα έλεγες αν έβρισκες άλλα δύο παρόμοια κομμάτια με την ίδια χρησιμότητα αλλά και εξίσου stylish και πρακτικά; Ένα λευκό και ένα μαύρο τζιν παντελόνι είναι η απάντηση που ψάχνεις.

Αυτό το χρώμα είναι το νέο μαύρο σύμφωνα με τα fashion girls

Η Σοφία Καρβέλα σου δείχνει πώς να συνδυάσεις το λευκό και το μαύρο τζιν παντελόνι σου.

Όταν πρόκειται για basics, τότε το Instagram profile της Σοφίας Καρβέλα είναι το καλύτερο inspo. Γιατί η Σοφία αγαπά τα κλασικά κομμάτια και είναι η πιο πιστή fan των τζιν και των t-shirts, όπως γράφει και στην προσωπική περιγραφή του προφίλ της. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, δεν θα μπορούσε παρά να έχει εντάξει στη συλλογή της και ένα μαύρο, αλλά και ένα λευκό τζιν παντελόνι, σε χοντρό denim ύφασμα και ίσια γραμμή, με regular waist. Το πιο διαχρονικό δηλαδή shape στο οποίο μπορείς να επενδύσεις. Και έχει φροντίσει να δημιουργήσει και τους πιο εύκολους -yet stylish- συνδυασμούς για να τα αναδείξει.

https://www.instagram.com/p/Cn489SjP1Wd

Όπως θα παρατηρήσεις από τις φωτογραφίες της Σοφίας Καρβέλα που έχουμε επιλέξει για σένα ως έμπνευση, η Σοφία, η οποία ασχολείται επαγγελματικά με το styling στη Νέα Υόρκη, προτιμά να φοράει τα denims της με απλά πουλόβερ, με στρογγυλή λαιμόκοψη, ενώ από μέσα φοράει συνήθως και ένα λευκό t-shirt που αφήνει να φαίνεται λίγο παό κάτω. Ότι πιο cool!

Τα παπούτσια που επιλέγει είναι πάντα σε άνετο στυλ, οπότε μιλάμε είτε για sneakers, είτε για μποτάκια με χαμηλό τακούνι (η Σοφία λατρεύει τα western σχέδια), ενώ τα maxi παλτό ολοκληρώνουν συνήθως την εικόνα της αυτούς τους μήνες του χειμώνα. Διακριτικές λεπτομέρειες όπως μία λεπτή ζώνη, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή ιδιαίτερα γυαλιά ηλίου ολοκληρώνουν ιδανικά ένα denim casual look.

https://www.instagram.com/p/CnW_LxAul8t