Barbiecore και για την Κλέλια Ανδριολάτου που συνδύασε το ροζ με ένα χρώμα έκπληξη

Ναταλία Κατσακιώρη
Barbiecore και για την Κλέλια Ανδριολάτου που συνδύασε το ροζ με ένα χρώμα έκπληξη

Το Barbiecore είναι η τάση της χρονιάς, αλλά πώς μπορείς να το κάνεις ακόμη πιο ενδιαφέρον; Συνδυάζοντας το με ένα ακόμη πιο έντονο χρώμα. Δες πώς το έκανε η Κλέλια Ανδριολάτου.

Είπαμε να κάνουμε δυναμική είσοδο στο Φεβρουάριο και πώς θα γίνει αυτό; Με λίγο -ή και περισσότερο- χρώμα. Άρα χρειαζόμαστε ένα όμορφο, δροσερό και φρέσκο κορίτσι, που θα γίνει και η έμπνευση του μήνα. Και αυτή δεν είναι άλλη από την Κλέλια Ανδριολάτου, την πρωταγωνίστρια της σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που έχει γίνει το νέο girl crush μας από την πρώτη στιγμή που την είδαμε. Κυρίως γιατί διατηρεί ένα δικό της στυλ, που είναι ναι μεν ενημερωμένο, αλλά έχει και πολλές κλασικές αναφορές που το κάνουν διαχρονικό. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μπορείς να πάρεις μια μικρή γεύση από το unique στυλ της.

Το δερμάτινο μπουφάν της Αθήνας Οικονομάκου έχει τις πιο ιδιαίτερες boho λεπτομέρειες

Η Κλέλια Ανδριολάτου συνδύασε το ροζ με το κόκκινο και απογείωσε το νούμερο ένα χρώμα της σεζόν.

Το ότι το ροζ χρώμα είναι τάση. Και όχι μόνο το κλασικό ροζ που έχεις στο μυαλό σου, αλλά και το φούξια και όλες οι υπόλοιπες αποχρώσεις του, που έχουν σαν αποτέλεσμα το Barbiecore trend. Δεν είναι τυχαίο φυσικά που ακόμη και το νέο χρώμα που επέλεξε το ινστιτούτο της Pantone για το 2023, το vivid magenta, έχει μέσα του και το φούξια. Οπότε θα συνεχίζουμε να βλέπουμε παντού και το ροζ και το φούξια και αυτή τη χρονιά, αλλά πώς μπορούμε να ανανεώσουμε λίγο την παλέτα μας και να ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο ένα χρώμα, κάνοντας colorblocking; Η απάντηση είναι απλή και μας δίνεται μέσα από την τελευταία ανάρτηση της Κλέλιας, η οποίς φρόντισε να συνδυάζει το ροζ jacket της με το μακιγιάζ της.

https://www.instagram.com/p/CoE90PAD3uq

Πιο συγκεκριμένα, η Κλέλια επέλεξε ένα puffer, καπιτονέ jacket από την Adidas για την πρωινή της βόλτα στην πόλη και το συνδύασε με ένα κατακόκκινο, matte κραγιόν, που άλλαξε εντελώς τη διάθεση. Γενικά, μην φοβηθείς από εδώ και πέρα να συνδυάσεις ένα αθλητικό item με ένα λαμπερό μακιγιάζ και να μπερδέψεις λίγο τα πράγματα. Η Κλέλια αγαπά και το ροζ και το φούξια και όλες τις σχετικές αποχρώσεις και έχει φροντίσει να βάλει χρώμα στη ζωή και το στυλ της. Κάνε και εσύ το ιδιο.

https://www.instagram.com/p/CnHt2MoLYN-