Τα τέσσερα στυλ παλτό που θα αντικαταστήσουν το κλασικό σου μαύρο

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα τέσσερα στυλ παλτό που θα αντικαταστήσουν το κλασικό σου μαύρο

Πες αντίο στο μαύρο και καλωσόρισε το νέο σου αγαπημένο πανωφόρι, που θα ανανεώσει την εμφάνιση σου.

Ο χειμώνας έχει τα δικά του essentials. Και στην κορυφή τους βρίσκονται φυσικά τα ζεστά πανωφόρια. Το απόλυτο must have κάθε νέας winter season είναι το παλτό που θα επιλέξουμε να μας συνοδέψει τις κρύες μέρες και θα γίνει το νούμερο ένα go to item της καθημερινότητας μας. Οπότε η πρακτικότητα μπαίνει στην ίδια θέση με την κομψότητα σε ότι αφορά την επιλογή του νέου μας παλτό.

coats_not_black-(1).jpg

Τα μαύρα παλτό είναι αδιαμφισβήτητα αυτά που κυριαρχούν στη ντουλάπα μας και όλοι μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί. Γιατί δεν υπάρχει κανένα άλλο χρώμα που να μπορεί να προσαρμοστεί τόσο εύκολα σε κάθε περίσταση και να ενταχθεί με απόλυτη επιτυχία στα looks μας. Είμαστε όμως και εμείς που έχουμε κάπως βαρεθεί το μαύρο και θα θέλαμε μια εναλλακτική εξίσου fashionable και διαχρονική. Εμείς βρήκαμε όχι μια όλα τέσσερις διαφορετικές επιλογές που θα αντικαταστήσουν το μαύρο παλτό σου.

https://www.instagram.com/p/CoAcBXtKHV_

Άσπρο ή μαύρο τζιν; Η Σοφία Καρβέλα σου δείχνει πως να φορέσεις και τα δύο παντελόνια

Αντίο μαύρο! Τα 4 στυλ παλτό που θα φρεσκάρουν τη ντουλάπα σου.

Camel coat

Το καμηλό και οι αποχρώσεις του beige είναι η δεύτερη επιλογή μετά το μαύρο. Ένα sophisticated παλτό που ταιριάζει με όλα και δίνει φως στα σύνολα μας.

coats_not_black-(4).jpg

Animal print

Είναι ίσως το μόνο print που μπορεί να αντικαταστήσει τη μονοχρωμία. Και αυτό γιατί είναι διαχρονικό, θηλυκό και ταυτόχρονα statement, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με πολλά διαφορετικά styles.

coats_not_black-(3).jpg
coats_not_black-(7).jpg

Vivid colours

Τα έντονα χρώματα είναι η τάση που κυριάρχησε όλο το 2022 και θα συνεχίσει να μας απασχολεί και το 2023. Το πράσινο, το φούξια, το μπλε και το κίτρινο είναι οι ιδανικές επιλογές για ένα παλτό.

coats_not_black-(8).jpg
coats_not_black-(6).jpg

Shearling coat

Είναι το κατάλληλο πανωφόρι για τι πιο κρύες ημέρες. Με εσωτερική γούνα και aviator στοιχεία είναι μια must επιλογή αν θέλει κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

coats_not_black-(5).jpg
DPG Network